Ευχές του Δημάρχου Δέλτα στους μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου ενόψει των Πανελληνίων Εξετάσεων


Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ’ Λυκείου του Δήμου Δέλτα, μαζί με τους μαθητές όλης της χώρας ξεκινάνε τις πανελλαδικές εξετάσεις, που αποτελούν αφετηρία για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Εύχομαι από καρδιάς να ανταμειφθούν οι επίπονες προσπάθειες, να εκπληρωθούν τα όνειρα του καθενός, να δικαιωθούν οι θυσίες των γονιών τους και οι κόποι των εκπαιδευτικών.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε, ότι αυτή η δοκιμασία, δεν είναι το τέλος, παρά μόνο μια αρχή, δεν κρίνεται όλη η ζωή, ούτε η έκβαση των ονείρων, ευκαιρίες πάντα θα παρουσιάζονται και θα δίνονται στον καθένα.

Φέτος οι εξετάσεις διεξάγονται μέσα στις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες, που επέβαλε η πανδημία του νέου ιού.

Ο Δήμος Δέλτα με την εξαιρετική συνεργασία των θεσμικά υπεύθυνων (Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, Διευθυντές σχολείων), και την ενίσχυση όλου του δημοτικού μηχανισμού, επέδειξε ετοιμότητα στην προετοιμασία, ώστε όλα να είναι άψογα, σε όλα τα επίπεδα, Διασφαλίσαμε κατάλληλες υποδομές και συνθήκες ασφάλειας για όλους. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους μαθητές, καθ’ όλη την εξεταστική περίοδο, ώστε όλα να διεξαχθούν χωρίς προβλήματα.

Καλή επιτυχία σε όλους.