Εγκαινιάζεται η ανακατασκευασμένη Πλατεία Καλοχωρίου


Πότε θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια;

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, στις 12:30 o Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλοχωρίου Πέτρος Στατερούδης θα εγκαινιάσουν το έργο «Ανακατασκευή Πλατείας στη Εθνικής Αντίστασης, Δημοτική Κοινότητα Καλοχωρίου». Η ανακατασκευή πραγματοποιήθηκε με την αποκλειστική χορηγία του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.

Το έργο προϋπολογισμού 93.581,35 ευρώ, περιλαμβάνει Παιδική Χαρά, Γήπεδο Μπάσκετ και Αλέα.

Η ανακατασκευή της παιδικής χαράς βασίστηκε στις γενικές αρχές σύγχρονου σχεδιασμού με σκοπό την ασφάλεια, την πιστοποίηση και άψογη λειτουργία της και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού με 6 καινούργια πιστοποιημένα παιχνίδια, κατασκευή ξύλινης περίφραξης και πόρτας και προμήθεια αστικού εξοπλισμού.

Στο γήπεδο μπάσκετ έγινε κατασκευή καινούργιου αθλητικού δαπέδου, επισκευή και συντήρηση του αθλητικού εξοπλισμού και των περιφράξεων. Αποκαταστάθηκαν  οι κυβόλιθοι και ο αστικός εξοπλισμός στη αλέα και έγινε η απαραίτητη διαμόρφωση διαβάσεων για την πρόσβαση ΑΜΕΑ και στους υπόλοιπους χώρου έγιναν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των χώρων πρασίνου καθώς και του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και ύδρευσης.