Εκδήλωση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης – εκπαίδευσης, για τη διατήρηση και αναβάθμιση της φυσικής κληρονομιάς του Υγροτόπου Νatura 2000


Η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης “Νεφέλη” διοργανώνει και σας προσκαλεί εκδήλωση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης – εκπαίδευσης, για τη διατήρηση και αναβάθμιση της φυσικής κληρονομιάς του Υγροτόπου Νatura 2000 της περιοχής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 και ώρα 13:00, στο Δημοτικό κτήριο της Δημοτικής Ενότητας Χαλάστρας (πρώην Δημαρχείο), Δήμου Δέλτα, Θεσσαλονίκης.

*Σκοπός της εκδήλωσης είναι Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση της Τοπικής Κοινωνίας του Δήμου Χαλκηδόνος και τμήματος του Δήμου Δέλτα για την διατήρηση και αναβάθμιση της φυσικής κληρονομίας, του Υγροτόπου Natura 2000 της περιοχής. Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστούν φυλλάδια με γενικές πληροφορίες του έργου καθώς και οδηγίες σωστής αντιμετώπισης και προστασίας του υγροτόπου παραπέμποντας και στην ιστοσελίδα του έργου για περισσότερες πληροφορίες.

**Στην εκδήλωση θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα που αφορούν την Προστασία από τον Covid-19.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση της Τοπικής Κοινωνίας του Δήμου Χαλκηδόνος και τμήματος του Δήμου Δέλτα για την διατήρηση και αναβάθμιση της φυσικής κληρονομίας, του Υγροτόπoυ Natura 2000 της περιοχής»

Για να δείτε το Πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ