Εξασφαλίστε την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο!


Εξασφαλίστε την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο!

Η επιχείρησή σας, εξασφαλίζει το εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας. Ζείτε από τη δουλειά σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να συνεχίζει να λειτουργεί, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και ορισμένες φορές  με δυσάρεστες συνέπειες. Τα προγράμματα ασφάλειας επιχειρήσεων εξασφαλίζουν ολοκληρωμένα την επιχείρησή σας, προστατεύοντας τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο και το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό αλλά και τις βελτιώσεις που εσείς έχετε πραγματοποιήσει στο κτίριο. Έτσι μπορείτε με σιγουριά να εξασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα συνεχίσει να λειτουργεί ό,τι κι αν συμβεί και το εισόδημά σας, για εσάς και την οικογένειά σας δεν θα κινδυνεύσει ούτε για μία ημέρα.

Υπάρχουν προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων που είναι ιδανικά για τις μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, που καταλαμβάνουν χώρο μέχρι 150 τ.μ.  Απευθύνονται στους επαγγελματίες που θέλουν να διασφαλίσουν το εισόδημα της οικογένειάς τους, χωρίς να πληρώνουν υψηλό κόστος. Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα οικονομικά και βασίζονται σε πρωτοποριακό τρόπο τιμολόγησης, που υπολογίζεται ανά τετραγωνικό μέτρο και δεν εξαρτάται από την περιοχή.

Έτσι με λίγα ευρώ μπορείτε να απολαμβάνετε εκτεταμένη ασφαλιστική προστασία και σιγουριά, με καλύψεις που, πέρα από τη βασική προστασία, όπως φωτιά πλημμύρα και ζημιές που μπορεί να γίνουν σε περίοδο ταραχών, εξασφαλίζετε την επιχείρηση και τον εξοπλισμό σας από κλοπή ή ληστεία αλλά και τη δική σας ευθύνη απέναντι σε τρίτους.

Η επιλογή είναι στο χέρι σας!  θα πρέπει όλοι  να  υιοθετήσουμε ως τρόπο ζωής την έννοια της πρόληψης που αποδεικνύεται καθοριστική και σωτήρια σε όλες τις περιπτώσεις. Επομένως, επιβάλλεται ενημέρωση για τα προγράμματα ασφάλισης της αγοράς, από πιστοποιημένους ασφαλιστικούς συμβούλους, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός μας.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ. ΤΣΙΦΛΙΤΖΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ Σ. ΚΑΤΣΑΒΟΥΝΙΔΟΥ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2310 718788 & 6973559748