Εκτός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό Κυμίνων


2-1 από τον Παύλο Μελά

Μπορεί να μην άρεσε η εμφάνιση του, ωστόσο χάρη στη ποιότητα του Νίκου Κουντουρά, ο Παύλος Μελάς επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Κυμίνων.

Με το «χρυσό» γκολ του Νίκου Κουντουρά στο 81ο λεπτό, οι Σταυρουπολίτες πήραν τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό Κυμίνων, ο οποίος φάνηκε να είναι πιο έτοιμος.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, η ομάδα του Γιάννη Τσάρτσαλη μπήκε πιο δυνατά και ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί με το γκολ του Σαρηγιαννίδη στο 8ο λεπτό , αλλά και έχοντας δοκάρι στο 29′ με τον Κολώνη Στην εκπνοή όμως του πρώτου ημιχρόνου, ο Δάμος Μαραντίδης με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έγραψε το 1-1 και έστειλε ισόπαλες τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, με τις περισσότερες να είναι από τη πλευρά του Ολυμπιακού Κυμίνων, ο οποίος βρήκε απέναντι του, έναν πολύ σταθερό Θωμά Μουρμουρά, που σε 2-3 καλές στιγμές των «ερυθρόλευκων» κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Σε μια ανύποπτη στιγμή, δέκα λεπτά πριν το τέλος, ο Νίκος Κουντουράς «όπλισε» έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ένα σκαστό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαϊμάκη, δίνοντας μια πολύτιμη νίκη για την ομάδα του.

MVP: Σε γενικές γραμμές όλοι οι παίκτες κυμάνθηκαν σε χαμηλά νερά. Ωστόσο, αν θα μπορούσε κάποιος να θεωρηθεί παίκτης κλειδί του παιχνιδιού, αυτός είναι ο Θωμάς Μουρμούρας. Με τη σταθερότητα του, στην επανάληψη, κράτησε τον Παύλο Μελά στο παιχνίδι, καθαρίζοντας όλες τις φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά στα καρέ του.

Π. ΜΕΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 2-1
Διαιτητής: Αγγελάκης
Σκόρερ: Σαρηγιαννίδης 8′, Μαραντίδης 45′, Κουντουράς 81′

Π. ΜΕΛΑΣ (Τσάρτσαλης): Μουρμούρας, Χατζόπουλος Κ., Τσεβρεντζής Γ., Κολώνης, Αμοιρίδης, Χατζόπουλος Δ., Παντελίδης, Σαρηγιαννίδης, Τσούκλης, Κουντουράς

ΚΥΜΙΝΑ (Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Κυριακίδης , Πολιανίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης, Αυγέρος, Σουχασβίλι, Κλόντι, Μαραντίδης, Τζήμας, Τρικαλινός

 

Πηγή: epsm24.gr