Ελπίδες Χαλάστρας-Αναγέννηση Χαλκηδόνας: 0-1


Εντός έδρας ήττα για την ομάδα της Χαλάστρας.

Η ομάδα του Σταύρου Βαγγελόπουλου δυσκόλεψε αρκετά την Αναγέννηση, πραγματοποιώντας ίσως το καλύτερο ημίχρονο από την αρχή της χρονιάς και με ένα δυναμικό ξεκίνημα, έχασες δύο απανωτές ευκαιρίες με τον Μάρκο και τον Ματζιούνη. Παρά τη καλή εμφάνιση όμως του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι μετά από χέρι του Δαλαμπάκη στη μεγάλη περιοχή και σωστή υπόδειξη για πέναλτι του Στραντζαλίδη, άνοιξαν το σκορ, με την εκτέλεση του Τσαλώνη.

Στη φάση όμως του πέναλτι, ο Γρηγόρης Δίμτσης μετά από έντονη διαμαρτυρία στον Στραντζαλίδη, είδε δύο απανωτές κίτρινες κάρτες και έτσι άφησε την ομάδα του, με παίκτη λιγότερο, για περίπου μισή ώρα.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, με την ομάδα της Χαλκηδόνας να παίρνει τελικά μια πολύτιμη νίκη, η οποία την φέρνει ακόμα πιο κοντά στη κορυφή (-6), μετά και το «στραβοπάτημα» του Φοίνικα.

EΛΠΙΔΕΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 0-1
Διαιτητής: Στραντζαλίδης

ΕΛΠΙΔΕΣ (Βαγγελόπουλος): Πρέτσι, Δαλαμπάκης, Δίμτσης, Βασίδης, Τσαπαρδάκης, Μάρκος, Βογιατζής, Καντζούρας, Ματζιούνης Δ., Ματζιούνης Π., Μπαϊμάκης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γερόπουλος, Παπατράγκας και Παπουλάς
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Δημητριάδης): Καρσίκης, Παπαδημήτριου, Γάκης, Σαπάνης, Μερκαλής, Ταρταμπούκας, Αγγελίδης, Καρέντζος, Τανταλίδης, Αραμπατζούδης, Τσαλώνης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπένας, Κούσας, Ζαρμπής και Παπαεμανουήλ

 

Πηγή: epsm24.gr