Εντυπωσιακός στην πρεμιέρα ο Καμπανιακός


Ξεκίνησε νικηφόρα τη σεζόν.

Δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο Καμπανιακός ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α1, νικώντας με 0-5 τον Μελιτέα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκος Βασαϊτης που σημείωσε χατ-τρικ, αλλά και σε ένα παιχνίδι που ο Χρήστος Ξανθόπουλος φάνηκε πως ήταν από τους κινητήριους μοχλούς των επιθέσεων του Καμπανιακού, ο οποίος μεταξύ άλλων μοίρασε και δύο ασίστ στο 0-1 του Χατζηβασιλειαδη και στο 0-3 του Βασαϊτη (μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια). Ξεχώρισε επίσης και ο Χατζηβασιλειάδης, που φάνηκε αρκετά δραστήριος κυρίως στο πρώτο μέρος.

Συνολικά τα γκολ των Χαλαστρινών σημείωσαν οι Βασαϊτης (3), Χατζηβασιλειάδης και Αλμπάνη, σε ένα ματς πάντως που δεν είναι άξιο κριτικής, καθώς η δυναμική Καμπανιακού και Μελιτέα ήταν εμφανής. Βέβαια, όσο το σκορ ήταν στο 0-1, οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Χαρμάνα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της των αμυντικών του Καμπανιακού, βρέθηκε απέναντι στον Μποϊκο αλλά πλάσαρε δίπλα από την εστία.

Πλέον, η ομάδα του Διονύση Χασιώτη μετά την προσαρμογή στο πρωτάθλημα, καλείται την επόμενη αγωνιστική να πάει στους Αμπελόκηπους για το ντέρμπι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, την ίδια στιγμή που ο Μελιτέας θα ταξιδεύει στη Σίνδο για το παιχνίδι με την τοπική Ομόνοια.

ΜΕΛΙΤΕΑΣ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 0-5
Διαιτησία: Τζήκας (Μερκενίδης-Τσακιρόπουλος)
Σκόρερ: Χατζηβασιλειάδης (18′), Βασαϊτης (30′, 54′, 80′), Αλμπάνης (88′)

MVP Mελιτέα: Ματθαιόπουλος
MVP Καμπανιακός: Βασαϊτης
ΜΕΛΙΤΕΑΣ (Χρηστάρας): Μίσκου, Μπακαλίδης, Στόικος, Κωνσταντίνου, Ποζιάδης, Πιπιλίκας, Ματθαιόπουλος Μ., Τσαγάλας, Χαρμάνας, Ματθαιόπουλος Π. Σπανός
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γεωργιάδης, Μεντεσίδης, Τζήκας και Μπρέντας

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Χασιώτης): Μπόικος, Παπάζογλου, Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Σιτσιάνης, Βασαϊτης, Χατζηβασιλειάδης, Σαββαϊδης, Παπαδόπουλος Γ., Πότσι, Ξανθόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ιορδανίδης, Κουντουράς, Τσιότσκας και Καραλιόλιος

Δηλώσεις προπονητών

Μ. Χρηστάρας: «Για μας είναι μια κατηγορία που τα παιδιά έχουν να πάρουν εμπειρίες και μαθήματα. Δε πιστεύω ότι μπορούμε να στεκόμαστε στα αποτελέσματα. Θα πρέπει να σταθούμε μόνο στις εμπειρίες αλλά και στο να βελτιωνόμαστε ατομικά και ομαδικά. Πιστεύω δεν ήμασταν τόσο κακοί στο παιχνίδι. Είχαμε δύο στιγμές αδράνειας και το πληρώσαμε. Θα μπορούσαμε όμως να κάνουμε το 1-1 με τον Χαρμάνα και το παιχνίδι να εξελιχθεί αλλιώς.»

 

Δ. Χασιώτης: «Το αποτέλεσμα είναι καλό γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς. Καταλαβαίνουμε ότι η δυναμικότητα του αντιπάλου μας δεν είναι αυτή που θα συναντήσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Ήταν μια ομάδα με πολύ νεανικό ρόστερ χωρίς εμπειρία. Η πραγματικότητα που θα συναντήσουμε μπροστά μας είναι διαφορετική καθώς υπάρχουν πιο ανταγωνιστικές ομάδες.»

 

 

Πηγή: epsm24.gr