“Έπιασε” κορυφή ο Ιωνικός


Επικράτησε εντός έδρας της Δόξας Πενταλόφου.

Πιο ώριμος όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια μοιάζει ο Ιωνικός.

Η ομάδα του Γιώργου Σαββόγλου πήρε με 2-0 το ντέρμπι κορυφής με την Δόξα Πενταλόφου και βρέθηκε μόνη πρώτη στη κορυφή, αναμένοντας πλέον την σημερινή ημέρα, για να δει εάν θα έχει συγκάτοικο τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου που δοκιμάζεται στη Γέφυρα.

Με τα γκολ του Κουσιώρα στο 68′ και του Βέργου στο 85′, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν του μαχητικού Πενταλόφου, ο οποίος «πλήρωσε» ουσιαστικά τη κλασσική ευκαιρία του Κουσούτη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0.

Παρά την ήττα για τον Πεντάλοφο, δε μπορεί να θεωρηθεί καταστροφική, καθώς η ομάδα του Αλέκου Θεοδωρίδη είναι μόλις στο -1 από τη κορυφή και αυτή η απώλεια βαθμών ήρθε από μια ομάδα που φαίνεται ότι θα είναι από τις διεκδικήτριες του τίτλου.

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-0
Σκόρερ: Κουσιώρας (68’), Βέργος (85’)
Διαιτητής: Ζαφειρόπουλος (Τοροσιάδης – Σιανίδης)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σαββόγλου): Τσιλιγγίρης, Σείζης, Βέλλιος, Κακοτρίχης, Πασπαλάς Ν, Χατζηαντωνίου, Ασλανίδης (61’ Σακκάς), Χαλιλάι (61’ Πασπαλάς Χ), Μούρθια (71’ Βέργος), Κουσιώρας, Ελληνίδης (86’ Καρώνιας).

ΔΟΞΑ (Θεοδωρίδης): Τσοτουλίδης, Σαρίκης, Τζώλης, Σκέμπης, Μάσκας, Αγγελής, Κοπάτσι Άλεξ, Πουμπουρίδης (77’ Πασχαλίδης), Μανίκος, Κοπάτσι Αλντι, Κουτούσης (67’ Παρασίδης).

 

Πηγή: epsm24.gr