Επιχειρηματικό Φόρουμ «KYRIL SYNERGY» στη Θεσσαλονίκη για τη συνεργασία της ΠΚΜ με την Αγία Πετρούπολη Ρωσίας


Επιχειρηματικό Φόρουμ «KYRIL SYNERGY» στη Θεσσαλονίκη για τη συνεργασία της ΠΚΜ με την Αγία Πετρούπολη Ρωσίας

Επιχειρηματικό φόρουμ, με τίτλο «Kyril Synergy: Αγία Πετρούπολη – Κεντρική Μακεδονία: Νέες κατευθύνσεις της συνεργασίας», στη διάρκεια του οποίου θα υπογραφεί Πρωτόκολλο και Τριετής Οδικός Χάρτης Συνεργασίας από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας Γκιόργκι Πολτάβτσενκο, διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την ερχόμενη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, στις 16.00’, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, την ίδια μέρα, στις 13.30’, ο κ. Πολτάβτσενκο θα συναντηθεί με τον κ. Τζιτζικώστα, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη).

Το πρόγραμμα του επιχειρηματικού φόρουμ είναι το εξής:

-16.00’: Έναρξη του συνεδρίου «Αγία Πετρούπολη – Κεντρική Μακεδονία: Νέες κατευθύνσεις συνεργασίας» – Συντονιστής: Evgeny Dmitrievich Grigoriev, Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Αγίας Πετρούπολης.

1.Ολομέλεια συνεδρίου – Χαιρετισμοί:

-Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

-Κυβερνήτης Αγίας Πετρούπολης Georgy Poltavchenko.

2.Υπογραφή διμερών εγγράφων σχετικά με τη συνεργασία:

Υπογραφή Πρωτοκόλλου σχετικά με τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων, με παράρτημα «Οδικό Χάρτη», για την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ Αγίας Πετρούπολης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την περίοδο 2017 – 2020, από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Κυβερνήτη Αγίας Πετρούπολης Georgy Poltavchenko.

3.Δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου από τους κ.κ. Poltavchenko και Τζιτζικώστα.

4.Συναντήσεις μεταξύ κυβερνητικών και επιχειρηματικών παραγόντων της ρωσικής αποστολής και εκπροσώπων των ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι τράπεζες του φόρουμ αφορούν στις εξής θεματικές:

-Αυτοδιοίκηση.

-Παιδεία – Πολιτισμός – Αθλητισμός.

-Τουρισμός.

-Υγεία.

-Επιχειρηματικότητα – Αγροτικός Τομέας.