Επίσκεψη Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Δέλτα


Προτεραιότητα του ΚΠΟΔΔ οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Τους επτά βρεφονηπιακούς σταθμούς που λειτουργούν στις εννέα δημοτικές κοινότητες του δήμου Δέλτα επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα και δημοτικός σύμβουλος, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, συνοδευόμενος από την προϊσταμένη της υπηρεσίας Αγγελική Τσόκανου.

Ο κ. Διαμαντόπουλος λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του επισκέφτηκε τις δομές προκειμένου να συζητήσει με τους βρεφονηπιοκόμους και τους εργαζόμενους σε αυτές, να καταγράψει προβλήματα, να ακούσει τις απόψεις των υπαλλήλων για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Διαμαντόπουλος «Ιεραρχούμε τις παρεμβάσεις μας και θα προσπαθήσουμε να διευθετήσουμε τα περισσότερα ζητήματα που απασχολούν εργαζόμενους και παιδιά. Είναι πρόθεση της νέας διοίκησης να οικοδομήσει σχέση αγαστής συνεργασίας και εμπιστοσύνης με το προσωπικό. Επιδίωξή μας είναι να συνθέσουμε τις δυνάμεις μας, να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε, να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, ώστε οι βρεφονηπιακοί μας σταθμοί να είναι πρότυπο, να ενισχύσουμε την εξωστρέφειά μας με διάφορες δράσεις και να δημιουργήσουμε νέες δομές» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα.

Ο κ. Διαμαντόπουλος τόνισε επίσης ότι προτεραιότητα για τον ΚΠΟΔΔ αποτελεί η επαναλειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού στην περιοχή της Χαλάστρας.