Επιθεώρηση των εργασιών στην γέφυρα Βραχιάς – Ανατολικού


Επιθεώρηση των εργασιών, που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για την κατασκευή της γέφυρας Βραχιάς – Ανατολικού και των προσβάσεών της, η οποία εξυπηρετεί μεγάλο μέρος του κάμπου της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Δέλτα Ευθύμιο Φωτόπουλο, την Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης Γερακίνα Μπισμπινά, υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας και τους επικεφαλής του εργοταξίου, επέβλεψε τις εργασίες και ενημερώθηκε για την πρόοδό τους.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους, οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου υπήρξαν λόγω ανεύρεσης βλήματος από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για την ασφαλή απομάκρυνση του οποίου από το Στρατό απαιτήθηκε μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα πολλοί αγρότες, αλλά και οι κάτοικοι της Βραχιάς και του Ανατολικού να ταλαιπωρούνται, αναγκασμένοι να διανύουν περίπου 20 χιλιόμετρα παραπάνω ανά κατεύθυνση, επειδή δεν υπήρχε η απευθείας σύνδεση, που προσφέρει η συγκεκριμένη γέφυρα του Αξιού.