Έρχεται το Thessaloniki Beer Festival


Από 31 Αυγούστου.

Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin), σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης The Hoppy Pubπαρουσιάζουν το Thessaloniki Beer Festival 2018 την Παρασκευή 31 Αυγούστου από τις 5 το απόγευμα και το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Σεπτεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ – TIF Helexpo!

Το SoulFood Thessaloniki επιστρέφει μετά το Thessaloniki Street Food Festival 2018 έχοντας στο πλευρό του την
The Hoppy Pub!

H ανάγκη μας για δημιουργία, πρωτοπορία και η διαρκής μας ανησυχία για πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στο να δώσουν μια νέα πνοή στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας, είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από την γέννηση της ιδέας του “Thessaloniki Beer Festival”!

Τι είναι το Thessaloniki Beer Festival?

Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές, “η ιδέα της δημιουργίας του Thessaloniki Beer Festival γεννήθηκε μέσα από τα ταξίδια μας, την αγάπη μας για την ποιοτική μπύρα, το φαγητό, την ανθρώπινη επικοινωνία και φυσικά την ανάγκη για την ανάδειξη των Ελληνικών Μικροζυθοποιείων, τα οποία τα τελευταία χρόνια δημιουργούν απίστευτες γεύσεις και αρώματα με τις εκλεκτές μπύρες τους.

Έχοντας ζήσει ο καθένας μας σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε, να γευτούμε & να δουλέψουμε σε αντίστοιχα Beer Festivals. Μέσα στη σκέψη μας πάντα υπήρχε η ιδέα για την διοργάνωση ενός αντίστοιχου festival και στη χώρα μας, όπου «κεντρικό ρόλο» θα έχει η ποιοτική μπύρα και όλοι οι άνθρωποι γύρω από αυτήν!”.

Όπως λένε, λοιπόν, είναι καιρός πλέον να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στο χώρο της Ελληνικής Ζυθοποιίας και της craft μπύρας ανά τον κόσμο γενικότερα, να γευθεί, να απολαύσει και να αγκαλιάσει τα ζυθοποιήματα της στα ονειρεμένα Beer Gardens του Thessaloniki Beer Festival 2018!

Η ιστορία της Θεσσαλονίκης μας ελκύει και μας δείχνει τη σωστή κατεύθυνση. Μια πόλη “σταυροδρόμι των λαών”, κοσμοπολίτικη, η οποία τα παλιότερα χρόνια υπήρξε κοιτίδα πολυπολιτισμικότητας , ενώ σήμερα την έχει διατηρήσει στις “γεύσεις” της και τα “αρώματα” της, όπως δηλαδή κι ένα ποτήρι ποιοτικής μπύρας!

Νερό, εκλεκτές βύνες κριθαριού και άλλων δημητριακών, μοναδικές ποικιλίες και είδη του «θαυματουργού» λυκίσκου, μαγιές, γεύσεις και αρώματα, πρώτες ύλες είναι τα συσταστικά για να απολαύσεις και να ταξιδέψεις πίνοντας ένα ξεχωριστό ποτήρι μπύρας.

Info:

Για 3 μέρες θα ζωντανέψει ένα «γευστικό» χωριό με εκατοντάδες είδη μπύρας, διαφορετικές κουζίνες, workshops κουλτούρας, μαγειρικής & coctailing με βάση τη μπύρα, μουσική από DJs και συγκροτήματα της πόλης ! Μια γιορτή γεύσεων και πολιτισμού, με ελεύθερη είσοδο για όλο τον κόσμο !

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, ο προαύλιο χώρος της ΔΕΘ – TIF HELEXPO μετατρέπεται στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας!

Δωρεάν Είσοδος // Free Entrance

Organizers: SoulFood Thessaloniki, The Hoppy Pub

Χορηγοί Επικοινωνίας: Κασετόφωνο

Χορηγοί: Hot Dog King, Galileo Galilei Institute of European Languages

Ωράριο Λειτουργίας:

Παρασκευή 31.8 / 18:00 – 00:00
Σάββατο 1.9 / 12:00 – 00:00
Κυριακή 2.9 / 12:00 – 00:00

 

 

Πηγή: thestival.gr