άββας Αναστασιάδης: Να είστε βέβαιες ότι στο τέλος θα διαλύσουμε το σκοτάδι


Σάββας Αναστασιάδης: Να είστε βέβαιες ότι στο τέλος θα διαλύσουμε το σκοτάδι

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα (14.10.2016) στο ξενοδοχείο Porto Palace, η εκδήλωση για τις γυναίκες της Β΄ Θεσσαλονίκης που διοργάνωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.

Ο Βουλευτής ξεκίνησε την σύντομη ομιλία του, λέγοντας σε περισσότερες από 300 γυναίκες της Β΄ Θεσσαλονίκης, ότι με την εκδήλωση αυτή ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για τη μεγάλη , διαχρονική και καθοριστική στήριξη της γυναίκας σε όλα τα στάδια των προσπαθειών του, από τον συνδικαλισμό και την αυτοδιοίκηση μέχρι την κεντρική πολιτική σκηνή.

Στη συνέχεια εξήρε τον ρόλο της γυναίκας στο δημόσιο βίο και στα κοινά, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
« Πιστεύω ότι πρέπει να ενθαρρύνεται η συμμετοχή της γυναίκας στα κοινά. Προσωπικά την ενθαρρύνω όταν μου δίνεται ευκαιρία, γιατί αναγνωρίζω τις ικανότητές σας και σας εμπιστεύομαι»

Αναφορικά με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση ο κ. Αναστασιάδης χαρακτήρισε «νέφος καταιγίδας πάνω από τη Χώρα έτοιμο να εκδηλωθεί», τις προκλήσεις και τις πιέσεις που δέχεται η πατρίδα μας τελευταία, σε συνδυασμό με την τραγική οικονομική κατάσταση, ενώ μίλησε και για την κατρακύλα της κυβέρνησης που δεν έχει σταματημό, υπογραμμίζοντας, «Και ενώ η Χώρα μας βρίσκεται μεταξύ συμπληγάδων , η αγωνία μιας ομάδας ιδεοληπτικών να παραμείνει στην εξουσία, τους κάνει επικίνδυνους. Η κατρακύλα της κυβέρνησης δεν έχει σταματημό»
«Αντισταθείτε σε ότι πληγώνει την πατρίδα μας. Παλέψτε για την Ελλάδα, μη σκύβετε το κεφάλι , μη δειλιάζετε. Να δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί. Ενωμένοι. Συσπειρωμένοι γύρω από τις υγιείς δυνάμεις. Γύρω από τη Νέα Δημοκρατία και το νέο ξεκίνημα που κάνουμε με τον κ. Μητσοτάκη. Και θα την κερδίσουμε τη μάχη. Να είστε βέβαιες ότι στο τέλος θα διαλύσουμε το σκοτάδι», κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης, εισπράττοντας τα έντονα χειροκροτήματα των γυναικών.

Αμέσως μετά ο Βουλευτής ευχαρίστησε μία προς μία τις γυναίκες στα δεκάδες πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν, ενώ σε χαλαρό κλίμα «μεταξύ… τυρού και αχλαδιού» οι παρευρισκόμενες είχαν τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν καλύτερα, να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Φεύγοντας οι κυρίες έπαιρναν και ένα γλαστράκι με χρυσάνθεμα που συμβολίζουν την αισιοδοξία και τη χαρά.

dsc03395

dsc03380

dsc03384

dsc03387

dsc03388

dsc03390