Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στη Σίνδο-Ποιους δρόμους αφορά;


Εργασίες συντήρησης  θα πραγματοποιηθούν  την Παρασκευή 18/09/2020, από τις  07.00 π.μ. ως τις 19.00  μ.μ. στον κυκλικό κόμβο των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης με Παύλου Μελά, στα πλαίσια του έργου «Συντηρήσεις φθορών ασφαλτοστρωμένων οδών – πεζοδρομίων – κρασπεδώσεων και κατασκευή νέων».

Μετά από συνεννόηση των αρμόδιων υπηρεσιών της Αντιδημαρχίας  Τεχνικών Έργων με τον ΟΣΕΘ Α.Ε έχει καθοριστεί η εκτροπή δρομολογίων του ΟΑΣΘ για τα λεωφορεία των αστικών γραμμών 51, 51Α, 52, 53, 80, 80Α, 80Β και 80Ε  από και προς την κοινότητα της Σϊνδου.

Πιο αναλυτικά θα γίνει εκτροπή της γραμμής  52 στο δρομολόγιο από τον τερματικό σταθμό του ΟΣΕ προς Σίνδο, μέσω των οδών Χρ. Σμύρνης, Καπετάν Άγρα, Οδυσσέα Ελύτη, Εμμανουήλ Παπά και Χρυσ. Σμύρνης. Δεν θα εκτελείται  η στάση «Ιατροκοινωνικό κέντρο».

Οι γραμμές 51, 51Α, 53, 80Α, καθώς και η γραμμή 80Β μέσω των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης, Κωστή Παλαμά, Βασιλέως Γεωργίου Α΄ και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οι γραμμές 80 και 80 Ε μέσω των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης Κωστή Παλαμά, Βασιλέως Γεωργίου, Μεγ. Αλεξάνδρου και συνέχεια.

Όλα τα δρομολόγια θα επιστρέφουν με την αντίστροφη διαδρομή στις ίδιες οδούς.

Δεν θα εκτελούνται οι συζυγείς στάσεις Ιατροκοινωνικό κέντρο και 3ο Δημοτικό Σχολείο από όλες τις γραμμές.

Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται στις εκτρεπόμενες διαδρομές από τις στάσεις οι οποίες βρίσκονται στις οδούς Κωστή Παλαμά (συζυγείς στάσεις «Κωστή Παλαμά»), Βασιλέως Γεωργίου (συζυγείς στάσεις «ΠΑΡΚΟ») καθώς και στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου (στάσεις «ΠΑΛΙΟ ΤΕΡΜΑ» και «ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ»).

Επίσης ζητείται η έγκαιρη απομάκρυνση  των σταθμευμένων οχημάτων από τις οδούς Κωστή Παλαμά, Βασ. Γεωργίου Α΄ και Μ. Αλεξάνδρου καθώς και στις διασταυρώσεις της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης  με Μ. Αλεξάνδρου και Καπετάν Άγρα και της οδού Μ. Αλεξάνδρου με Οδυσσέα Ελύτη.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα γίνουν και στην προέκταση της Νικολάου Πλαστήρα (στο σημείο οπού γίνεται η λαϊκή).