Σε πλήρη κινητοποίηση οι υπάλληλοι του Δήμου Δέλτα, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες


Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε όλη την έκταση του Δήμου Δέλτα.

Οι υπάλληλοι του Δήμου Δέλτα σε συνεργασία με τους αρμόδιους αιρετούς, εργάζονται ακατάπαυστα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας για να επιλύσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα που προκύπτουν και να ανακουφίσουν τους δημότες, κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής.

Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς τα προβλήματα δεν λείπουν, ιδιαίτερα όπως μας ενημερώνουν οι αναγνώστες μας στην δημοτική ενότητα του Αξιού τα προβλήματα είναι ιδιαίτερα μεγάλα. Λιμνάζοντα νερά σε πολλούς δρόμους στους οικισμούς των Κυμίνων και Νέων Μαλγάρων που δυσχεραίνουν τις μετακινήσεις. Μετακινήσεις οι οποίες ναι μεν απαγορεύονται όταν δεν γίνονται για έναν από τους λόγους που προβλέπεται αλλά οι οποίες είναι αρκετές στις συγκεκριμένες δημοτικές ενότητες, λόγω του μεγάλου αγροτικού πληθυσμού ο οποίος αναγκάστηκα πρέπει να μετακινείται από και προς τα χωράφια.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του δήμου που παρά τις καιρικές συνθήκες και τις συνθήκες καραντίνας λόγω του κορονοϊού, δίνουν τη δική τους μάχη, έτσι ώστε να παραμείνει λειτουργικό το οδικό δίκτυο του Δήμου Δέλτα, να αντληθούν νερά από οπουδήποτε είναι αναγκαίο και να μην κινδυνεύσει κανένας δημότης.

Τα προβλήματα είναι πολλά, άλλα προκύπτουν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών ενώ τα χρόνια προβλήματα διογκώνονται.

Με την προσπάθεια ωστόσο των υπαλλήλων και τη συνδρομή τόσο των αιρετών, όσο και των δημοτών, τα προβλήματα αντιμετωπίζονται όσο το δυνατό έγκαιρα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.