Θρίαμβος για το ΕΠΑ.Λ Σίνδου


Ακόμα μία σπουδαία επίδοση πραγματοποιήθηκε στο ΕΠΑ.Λ Σίνδου

Στο δρόμο των μεγάλων επιτυχιών συνεχίζει να κινείται το ΕΠΑ.Λ Σίνδου. Συγκεκριμένα μαθήτρια του ΕΠΑ.Λ από τη Σίνδο συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολογία στις Πανελλήνιες εξετάσεις, βάση της οποίας εξασφαλίζει σχεδόν την είσοδό της σε Ιατρική Σχολή, αποτελώντας τη πρώτη μαθήτρια του ΕΠ.ΑΛ Σίνδου που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως για ακόμα μία χρονιά όλοι οι υποψήφιοι μαθητές του ΕΠΑ.Λ Σίνδου πέτυχαν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες, με βάση τις οποίες είναι σε θέση να εξασφαλίσουν την εισαγωγή τους  σε πρωτοκλασάτες Πανεπιστημιακές Σχολές και Τεχνολογικά Ιδρύματα. Φυσικά η τελική κατανομή θα γίνει στα τέλη Αυγούστου, οπότε και θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα.

Σε κάθε περίπτωση οι επιδόσεις αυτές τιμούν τους μαθητές για την προσπάθεια, την υπομονή και την επιμονή τους. Ταυτόχρονα αποτελούν παράσημο για την  σχολική κοινότητα, τους καθηγητές και καθηγήτριες του σχολείου, οι οποίοι διδάσκουν, καθοδηγούν και συμπαραστέκονται στους μαθητές. Αποδεικνύεται έτσι για ακόμα μια φορά το υψηλής ποιότητας έργο που παράγεται στο ΕΠΑ.Λ Σίνδου.

Η Διευθύντρια του σχολείου κυρία Σαββίδου Αντιγόνη, οι υποδιευθυντές και το διδακτικό προσωπικό εκφράζουν τη βαθιά τους χαρά, συγκίνηση και περηφάνια για τις επιδόσεις των μαθητών του σχολείου και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη πορεία της ζωή τους.