Εθνικός Μετεώρων-Αξιός Ανατολικού: 2-0


Εκτός έδρας ήττα για την ομάδα του Ανατολικού.

Mπορεί να μην έπεισε με την απόδοση του, ωστόσο ο Εθνικός Μετεώρων πήρε ένα «τρίποντο», το οποίο, τον έφερε στο +8 από την ζώνη των play-out και πλέον ο στόχος της παραμονής είναι καθαρά στο «χέρι» του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Βαλμάδας πατούσε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να είχε μπει ξανά στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, λίγο ατυχία, λίγο η αστοχία αλλά και τα δύο χαμένα πέναλτι του Ανδρεάδη, έριξαν την ψυχολογία των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα των Μετεώρων εκμεταλλευόμενη τα γρήγορα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Νοτάκη στο 5ο λεπτό και με τον Τσιούρη στο 47′, κατάφερε έστω και με πολύ δύσκολο τρόπο, να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή στο Καλοχώρι.

Στον αντίποδα, ο Αξιός παρότι βρέθηκε σε καλύτερη ημέρα από τις προηγούμενες εβδομάδες, τελικά γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα (από ΠΑΟΚ Κυμ. Μαλγάρων, Νικόπολη, Ιωνικό και Μετέωρα), για να βρεθεί πλέον σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες, σχετικά με τη παραμονή του.

 

Εθνικός Μετεώρων – Αξιός Ανατολικού 2-0
Σκόρερ: Νοτάκης (5’), Τσιούρης (47’)
Διαιτησία: Τσιαουσίδης (Παπαδόπουλος – Παπαδοπούλου Ζ.)

Εθνικός Μετεώρων: Ρίζα, Κελνικόλας,  Γκροπάι Μ. , Τσιούρης, Μωυσίδης, Γκροπάι Α. , Νοτάκης, Παπαγιαννίδης, Κατεμίδης, Ελευθεριάδης, Σιάλης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πάσχος, Ντότσε, Βουλγαράκης, Σαγηρίδης

Αξιός Ανατολικού: Γεωργόπουλος, Δελιτζάκης, Βέρρος, Βελής, Καραμπάσης, Τανούρκας, Κοπάτσι Αλ. , Τσιφλιτζής, Ανδρεάδης, Κοπάτσι Α. , Κούπι
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Σαχίνης, Γκόλτσης, Γκαμάνης, Κελέσης

 

 

Πηγή; epsm24.gr