Έτοιμοι να υποδεχθούν τους μικρούς μαθητές οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Δέλτα


Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κοινωνικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα ενημερώνει πως όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου είναι απολύτως έτοιμοι να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Όλα έτοιμα για την επιστροφή των μαθητών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Δελτα.

Απολύτως έτοιμα και ασφαλή να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς είναι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας, στο πλαίσιο της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας για την επαναλειτουργία τους.

Στις μονάδες, όπου στεγάζονταιοι παιδικοί σταθμοί, ο Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δ.Δέλτα έχει διαθέσει μεγάλη ποσότητα αντισηπτικών υγρών και μασκών, ενώ έχει ληφθεί μέριμνα για αυστηρή τήρηση των μέτρων πρόληψης, όπως χρήση του απαραίτητου υγειονομικού υλικού, σχολαστικοί καθαρισμοί και απολυμάνσεις.

Παράλληλα, έχουν εξοπλίσει όλα τα σχολεία από την αρχή της χρονιάς με φορητά ανέπαφα ψηφιακά θερμόμετρα προσώπου για την καθημερινή θερμομέτρηση μαθητών και εκπαιδευτικών, με βάση τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.

Θα πραγματοποιούνται συνεχείς καθαρισμοί κατά τη διάρκεια της ημερήσιας λειτουργίας, ενώ όλες οι μονάδες είναι εφοδιασμένες με πετρέλαιο.”