Φοίνικας Πολίχνης-Ιωνικός: 1-4


Επιβλητική εμφάνιση και δεύτερο συνεχόμενο “διπλό” για τον Ιωνικό.

Ο κακός δαίμονας του Φοίνικα «χτύπησε» ξανά. Ο Ιωνικός του Γιώργου Σαββόγλου κέρδισε για 2η φορά φέτος τον Φοίνικα Πολίχνης, αλλά αυτή τη φορά το έκανε και με το εμφατικό 1-4 μέσα στη Πολίχνη!

Με δύο γκολ του Μανελίδη, ένα του Κουσιώρα και ακόμα ενα του Κεχαγιά, ο Ιωνικός πήρε μια πιο εύκολη νίκη από ότι θα περίμενε, κάτι στο οποίο βέβαια συντέλεσε και η αποβολή του Μπάμπη Δαμιανίδη με δεύτερη κίτρινη, λίγο μετά το 1-0 του Μανελίδη στο 20′.

Από εκεί και πέρα, ο Ιωνικός μπήκε αποφασισμένος στην επανάληψη, καταφέρνοντας μέσα σε δύο λεπτά, να κάνει το 0-3, με τον Κουσιώρα να σκοράρει στο 54′ και δύο λεπτά μετά, τον Μανελίδη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο Μανώλης Λαφτσίδης μείωσε στο 70′ για τον Φοίνικα, σε 1-3, ωστόσο ο Κεχαγιάς ήταν αυτός που «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Γιώργου Σαββόγλου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Φοίνικας Πολίχνης – Ιωνικός 1-4
Σκόρερ: Μανελίδης (20’, 56’), Κουσιώρας (54’), Λαφτσίδης (70’), Κεχαγιάς (76’)
Διαιτησία: Μαρόπουλος (Μερκενίδης Κ. – Πάτρας)

Φοίνικας Πολίχνης: Σγουρομάλης, Ατματζίδης, Εγγλέζος, Μπινιχάκης, Μαυροκεφαλίδης, Δαμιανίδης, Λαφτσίδης Μ., Λαφτσίδης Σ., Μπεκιάρης, Βαχανελίδης, Μαντάς

Ιωνικός: Πλάνος, Πασπαλάς Χ., Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Τσαμασλίδης, Χατζηαντωνίου, Κεχαγιάς, Κουσιώρας, Μανελίδης, Ελληνίδης, Ασλανίδης

 

Πηγή: epsm24.gr