Φυσικό αέριο στα Κύμινα, Νέα Μάλγαρα και Ανατολικό


Σύμφωνα με πληροφορίες του DeltaNews, τα Κύμινα, τα Μάλγαρα και το Ανατολικό θα αποκτήσουν σύντομα φυσικό αέριο.

Μετά από πολύμηνη και άριστη συνεργασία ανάμεσα στο δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη και τον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεωνίδα Μπακούρα, γεννήθηκε ένα μεγάλο επενδυτικό project, πολλών εκατομμυρίων ευρώ για τον Δήμο Δέλτα, η υλοποίηση του οποίου θα έχει τεράστια οφέλη για την ανάπτυξη της δημοτικής Ενότητας Αξιού αλλά και του Ανατολικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DeltaNews, τα Κύμινα, τα Μάλγαρα και το Ανατολικό θα αποκτήσουν σύντομα φυσικό αέριο. Τις λεπτομέρειες του project συζήτησε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης με τον Γενικό Διευθυντή Λεωνίδα Μπακούρα σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην σύνδεση των κοινοτήτων με δίκτυο φυσικού αερίου το συντομότερο προκειμένου να αποκτήσουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις της περιοχής πρόσβαση σε οικονομικό, ασφαλές και παράλληλα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο θέρμανσης.

Το φυσικό αέριο σε συνδυασμό με το αποχετευτικό δίκτυο και το σχέδιο υδροδότησης από την ΕΥΑΘ, θα αναβαθμίσουν συνολικά την περιοχή.  Άλλωστε η ανάπτυξη της δημοτικής Ενότητας Αξιού είναι στις προτεραιότητες του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη που έχει λάβει πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου Δέλτα.