Γιάννης Ιωαννίδης: Η περιοχή μας χρειάζεται περισσότερη φύλαξη


Συνάντηση με την ηγεσία του Αστυνομικού Τμήματος Σίνδου είχε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, στο δημαρχείο για να συζητήσει για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή της Σίνδου και σε όλες τις κοινότητες του Εχεδώρου.

Τη συζήτηση μονοπώλησε το ζήτημα που έθεσε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε για «επιτακτική και άμεση ανάγκη φύλαξης της περιοχής γύρω από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά προκειμένου να μην αυξάνεται ο πληθυσμός από αδήλωτους μετανάστες που προκαλούν αναστάτωση στους πολίτες της περιοχής». Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης επισήμανε την ανάγκη αστυνομικών περιπολιών και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειες της ηγεσίας της Αστυνομίας για την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή. Μάλιστα ο κ Ιωαννίδης έθεσε και το ζήτημα δημιουργίας Αστυνομικού τμήματος στα Διαβατά προκειμένου να υπάρχει η κατάλληλη και αναγκαία φύλαξη της περιοχής και να αποφορτιστεί το αστυνομικό τμήμα της Σίνδου όπου υπάρχουν λίγοι αστυνομικοί για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των κοινοτήτων.

«Αναγνωρίζουμε την ανάγκη για περαιτέρω στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Σίνδου με την πρόσληψη επιπλέον αστυνομικών που θα βοηθήσουν στην αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της περιοχής και θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε από τη θέση που μας αναλογεί, στην στελέχωση του» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Δεληγιάννης, ο διοικητής του Α.Τ Σίνδου Αστυνόμος Α’ Σωκράτης Καπαταγιόγλου, η Υπαστυνόμος Α’ Γεωργία Παπαγεωργίου και ο Αστυνόμος Β’ Δημήτρης Μπίκας.

Παρόν ήταν ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Δέλτα, Δημήτρης Τερζίδης, ο αντιδήμαρχος, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Γιώργος Κυριακίδης και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Χρύσα Γεωργιάδου.