Αντί να ψάχνετε την πλειοψηφία αντιμετωπίστε τα προβλήματα του τόπου


Ακόμα ένα άνοιγμα προς αντίπαλο πολιτικό συνδυασμό επιχειρεί ο Δήμαρχος Ιωαννίδης για να σχηματίσει την πολυπόθητη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει πριν από λίγες ημέρες, αναμένεται αλλαγή σκυτάλης στον ΚΠΟΔΔ, με πρόσωπο έκπληξη να αναλαμβάνει την προεδρία.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Ιωαννίδης υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μπροστά σε αυτή του την απόφαση συνάντησε τη σθεναρή αντίδραση της ομάδας των Δημοτικών του Συμβούλων, η πλειοψηφία των οποίων έθεσε βέτο στο πρόσωπο, το οποίο ο Δήμαρχος Ιωαννίδης προορίζει για Πρόεδρο του Οργανισμού.

Την ώρα που οι μαθητές στοιβάζονται σε κοντέινερ και υπόγεια για να κάνουν μάθημα, οι κάτοικοι μιας ολόκληρης δημοτικής ενότητας δεν έχουν πόσιμο νερό και η καθημερινότητα των δημοτών δυσκολεύει όλο και περισσότερο, ο Δήμαρχος Ιωαννίδης επιδίδεται σε αναζήτηση συμμάχων για να έχει πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μήπως έφτασε η ώρα να ασχοληθεί με την επίλυση των προβλημάτων και να αφήσει τα παιχνίδια συμμαχιών και τις  αίολες υποσχέσεις;