Παλικαρίσιο “Χ” για τον Ολυμπιακό Κυμίνων


Από 0-2 σε 2-2 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Ότι έπαθε στη Σταυρούπολη, έμελλε να το πάθει και στα Κύμινα, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, ο οποίος αν και προηγήθηκε με 0-2 και είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» με τον Παπαδημητρίου, τελικά δέχθηκε με δύο γκολ την ισοφάριση!

Στο πρώτο μέρος και πριν βαλει… μπρος η ομάδα του Θούλη Γιαμουρίδη, ο Δημήτρης Νιάνιος ήταν ο πρωταγωνιστής, ο οποίος με εντυπωσιακό τρόπο, έβγαλε την εκτέλεση φάουλ του Τζήμα στο 20′ και κράτησε το 0-0.

Αν και οι «ερυθρόλευκοι», έδειχναν να πατάνε καλύτερα και να ανεβάζουν στροφές όσο περνούσε η ώρα, χάνοντας επίσης οκτώ λεπτά αργότερα, μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Σουχασβίλι, τελικά, οι Αμπελοκηπιώτες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ.

Γύρισμα της μπάλας στον Μπαϊμάκης, λάθος υπολογισμός και το 0-1 για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ο οποίος τέσσερα λεπτά αργότερα (36′), κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Σπύρο Σπάση, να γράφει το 0-2.

Στο 39΄ο Ηρακλής θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι όταν ο Παπαδημητρίου από ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή σουτάρει ψηλά άουτ.

Ότι δεν έβαλε όμως ο Παπαδημητρίου, το πέτυχε ο Πάγκαλης, ο οποίος μετά από ωραία σέντρα του Τρικαλινού, βρέθηκε στη πορεία της μπάλας και με πλασέ, έγραψε το 1-2, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο, με πιο λίγες φάσεις βέβαια και με την ομάδα του Γιώργου Νασιόπουλου, να παίρνει τελικά τον βαθμό. Συγκεκριμένα, στο 53′, μετά από σέντρα του Πάγκαλη, ο Τζήμας με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-2 και κράτησε το αήττητο σερί του Ολυμπιακού Κυμίνων, για έκτη σερί αγωνιστική (4-2-0)

 

Ολυμπιακός Κυμίνων – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-2

Σκόρερ: Μπαϊμάκης (28’ αυτ.), Σπάσης (36’), Πάγκαλης (40’), Τζίμας (53’)

Διαιτησία: Τεβεκέλης (Σιανίδης – Μποζατζίδης)


Ολυμπιακός Κυμίνων:
 Μπαιμάκης, Νερσεσιάν, Τρικαλινός, Τσακίρης, Μεσιάρης, Αυγέρος, Σουχασβίλι, Πάγκαλης, Μαραντίδης, Τζίμας, Καμπέρι

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κλόντι, Σείζης, Κυριακίδης, Πολιανίδης

 

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Νιάνιος, Παπαδημητρίου, Γεωργιάδης, Αθανασίου, Σακκαλής, Καρασταύρου, Παπαιωάννου, Σαββαίδης, Μπετσάκος, Γκέλης, Σπάσης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αποστολίδης, Αθανασιάδης, Ανδριόπουλος, Ιωαννίδης.