Γκολ και θέαμα από την Ομόνοια Σίνδου


Επικράτησε εντός έδρας του Εθνικού Σοχού.

Βγαλμένο από τις μαγευτικές αναμετρήσεις της Premier League ήταν το παιχνίδι στη Σίνδο, όπου η Ομόνοια επικράτησε με 5-3 του Εθνικού Σοχού!

Το κλισέ «έκανε το λάθος να προηγηθεί στην τάδε έδρα» είναι τόσο βαρετό όσο και αληθινό, όμως, στην περίπτωση της εν λόγω αναμέτρησης. Ο Χατζηπαπαδόπουλος έβαλε τον Εθνικό Σοχού μπροστά στο σκορ στο 9ο λεπτό στη Σίνδο, με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και, αφού πρώτα έφτασαν στην ισοφάριση με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μποχώνη στο 17′, πήραν κεφάλι στο σκορ στο 26′, μετά από φανταστικό σουτ του Παντελίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Μάλιστα, οι Σινδιώτες του Στέφανου Δημητριάδη δεν σταμάτησαν εκεί, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με κεφαλιά του Γιαννιώτη από το δεύτερο δοκάρι στο 37′.

ΤΟ COMEBACK ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ

Ο Γιάννης Παγώνης δοκίμασε να επαναφέρει τους παίκτες του στην αναμέτρηση, σε μια προσπάθεια να μην χάσει το τρένο τόσο αυτής όσο και των play-off. Η προσπάθεια είχε κατ’ αρχήν επιτυχία, αφού ο Ρίτσκος μείωσε με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου σε 3-2, όταν το σουτ του κόντραρε και ξεγέλασε τον Μουρμούρα, και ύστερα ο Ταχματζίδης ισοφάρισε σε 3-3 στο 67′, όντας ο αποδέκτης μιας καλά οργανωμένης και ανεπτυγμένης επιθέσεως.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στη συνέχεια κλασικές ευκαιρίες με τους Ανδριόπουλο, Αθανασιάδη και Ταχματζίδη, ώστε να φτάσουν ακόμα και στην ανατροπή, ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τον… ξενοδόχο: στο 81′, ο Γαβανάς έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και, κατόπιν εντυπωσιακής προσπάθειας, έσπασε στον Παντελίδη, που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-3!

H Ομόνοια κέρδισε και πέναλτι στο 88′, σε προσπάθεια του Καστανιώτη, με τον τελευταίο να γράφει το 5-3 δίνοντας σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη στην Ομόνοια, τοποθετώντας την στην πρώτη 5άδα!

Ομόνοια Σίνδου – Εθνικός Σοχού 5-3
Σκόρερ: Μποχώνης (17′), Παντελίδης (26′, 81′), Γιαννιώτης (37′), Καστανιώτης (88′ πεν.) / Χατζηπαπαδόπουλος (9′), Ρίτσκος (48′), Ταχματζίδης (67′).

Ομόνοια Σίνδου (Δημητριάδης): Μουρμούρας, Καραγκούνης (71′ Τσιαλμάς), Μποχώνης, Γαβανάς, Κασιτερίδης, Παναγιώτι, Παντελίδης (86′ Τζίμας), Χατζόπουλος, Αρουτίδης (86′ Καστανιώτης), Καρανδρέας (52′ Καρασαββίδης), Γιαννιώτης.
Εθνικός Σοχού (Παγώνης): Μαλαμής, Αμπαζάι (32′ Ταχματζίδης), Ραφαηλίδης, Μπιντίνης, Κισκαμπάνης, Ρενάλντο, Ρίτσκος (83′ Βεζυρόπουλος), Καραμπατάκης-Κολέσης, Ανδριόπουλος, Αθανασιάδης, Χατζηπαπαδόπουλος (36′ Πεχλιβάνης).

 

Πηγή: epsm24.gr