Ιωνικός-Αναγέννηση Χαλκηδόνας: 0-0


“Λευκή” ισοπαλία στα Διαβατά.

Φύλλο δεν… κουνήθηκε στα Διαβατά, εκεί όπου ο Ιωνικός και η Αναγέννηση Χαλκηδόνας στο ντέρμπι της αγωνιστικής, έμειναν στο 0-0.

Σε ένα ματς, μέτριο ποιοτικά, η ομάδα του Γιώργου Σαββογλου και αυτή του Στέφανου Δημητριάδη μοιράστηκαν από ένα βαθμό, με τον Ιωνικό παρότι, αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα για περίπου μισή ώρα, να φτάνει δύσκολα προς την εστία του Κατρατσέα.

Στα αξιοσημείωτα, μια αμφισβητούμενη φάση, στην οποία ζήτησαν πέναλτι οι άνθρωποι της Χαλκηδόνας, σε μια περίπτωση ανατροπής του Μανίκου από τον Βέλλιο.

Έτσι λοιπόν, μετά και τη νίκη του Φοίνικα, Ιωνικός και Χαλκηδόνα έχασαν έδαφος από τη κορυφή και δεν αποκλείεται, ακόμα και από τη 2η θέση, σε περίπτωση νίκης του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, αύριο, στο ντέρμπι με την Γέφυρα.

 

Ιωνικός (Γ. Σαββόγλου): Πλάνος, Αντωνιάδης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Βέλιος (78’ λ.τ. Τόρα) (82’ λ.τ. Πασπαλάς Χ.),, Χατζηαντωνίου, Κεχαγιάς, Κουσιώρας, Μανελίδης (63’ Γαϊτανίδης), Ελληνίδης, Κωνσταντινίδης (63’ Βέργος)

Αναγέννηση Χαλκηδόνας (Σ. Δημητριάδης): Κατρατσέας, Παπαδημητρίου, Μερακλής, Αγγελίδης, Σαπάνης, Ταρταμπούκας (88’ Παπαεμμανουήλ), Τανταλίδης, Καρέντζος (86’ Κούσας), Αραμπατζούδης, Τσαλώνης, Μανίκος

Διαιτησία: Κωνσταντινίδης Γ. (Μερκενίδης Α. – Κουφός)

 

Πηγή: epsm24.gr