“Ηρακλής-Το βουνό των Κενταύρων”-Το νέο βιβλίο του Πέτρου Σοφιανίδη


Ο Πέτρος Σοφιανίδης, μετά την πρώτη του συγγραφική απόπειρα με το βιβλίο του “Μαίανδρος-Το βουνό των Κενταύρων”, επιστρέφει με τη συνέχεια της ιστορίας στο δεύτερο βιβλίο του “Ηρακλής-Το βουνό των Κενταύρων”.

Μπορείτε να διαβάσετε λίγα λόγια για το βιβλίο παρακάτω:

Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Πέτρου Σοφιανίδη “Ηρακλής-Το βουνό των Κενταύρων”:

Ο κόσμος είναι υπό απειλή. Η Σκοτεινή Τριάδα, έχοντας στην κατοχή της τον Μαίανδρο και πλαισιωμένη από τον Νέσσο και τους Κενταύρους, επιδιώκει να κυριαρχήσει και να υποδουλώσει όλους τους ανθρώπους.
Οι σύμμαχοι των Βασιλείων της Ελλάδας, όντας πρώτη φορά ενωμένοι, προσπαθούν μαζί να βρουν τρόπο να σταματήσουν την ορμώμενη καταστροφή. Έχοντας χάσει ήδη από το πλευρό τους, τους ισχυρούς Θεούς του Ολύμπου, όλα μοιάζουν να είναι μάταια και αναποτελεσματικά.
Τότε, μέσα στην απόλυτη ταραχή και αναρχία, εμφανίζεται ο παντοδύναμος Ηρακλής, φέρνοντας ξανά την ελπίδα στους υπερασπιστές της ελευθερίας.
Θα καταφέρει ο ημίθεος να βοηθήσει τους συμμάχους ή μήπως είναι ήδη πολύ αργά; Μήπως το σκοτάδι έχει ήδη κυριαρχήσει; Ή μήπως μια ελάχιστη ακτίνα φωτός είναι αρκετή για να το διαλύσει;
Οι ήρωές μας έρχονται αντιμέτωποι με τις πιο δύσκολες και αντίξοες καταστάσεις. Πρέπει να δώσουν την ύστατη μάχη για την ελευθερία. Θα τα καταφέρουν;
Ο πόλεμος συνεχίζεται.
Η μάχη μαίνεται.
Η συνέχεια της τριλογίας είναι εδώ για να σας καθηλώσει.
Είστε έτοιμοι για τη μάχη;

 

Ο Πέτρος Σοφιανίδης, είναι κάτοικος Σίνδου. Έχει σπουδάσει μουσική τεχνολογία και εκτός από τη συγγραφή ασχολείται με τη μουσική τόσο ως συνθέτης μουσικός παραγωγός αλλά και κιθαρίστας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αποκτήσετε το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στο link: https://fylatos.com/shop/%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%8C-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CF%89%CE%BD/?fbclid=IwAR20kg5Rhsg9XJ1i60C-VS9DKql6-kwpXU3OP2JzAjLMmNng-dyS2qovg7k

*Ευχαριστούμε τον Πέτρο Σοφιανίδη για την αποστολή των πληροφοριών και του ευχόμαστε καλή επιτυχία τόσο για την παρούσα συγγραφική προσπάθεια, όσο και για τις μελλοντικές.