Ηττήθηκε εντός έδρας η Ομόνοια Σίνδου


Δε τα κατάφερε απέναντι στον Θερμαϊκό Θέρμης. 

Η ομάδα της Θέρμης δεν αστειεύεται καθόλου φέτος και κατάφερε να παραμείνει αήττητη (4 νίκες – 1 ισοπαλία) και στη Σίνδο κόντρα στην τοπική Ομόνοια.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Ομόνοια μπήκε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στον Θερμαϊκό, ο οποίος είχε ευθύς εξαρχής την πρωτοβουλία των κινήσεων, μην καταφέρνοντας πάντως να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για γκολ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 32′, με τον Γαβανά να βλέπει τον Παναγιωτίδη να μπλοκάρει την προσπάθεια του πάνω στη γραμμή, αλλά το γκολ ήρθε για τη Θέρμη, όταν στο 45′ ο Ρίζος Μπικιάρης κέρδισε penalty, το οποίο εκτέλευσε εύστοχα για το 0-1 ο Κώστας Αχαλινόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος, η Ομόνοια του Νίκου Σακελλαρίδη προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση της, όμως η επιθετική της παραγωγή κινήθηκε και πάλι σε ρηχά πλαίσια, με μοναδική αξιοσημείωτη περίπτωση ένα σουτ του Τζήμα που πέρασε πάνω από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας. Ο Θερμαϊκός, από την άλλη, δεν «έκατσε» στο προβάδισμα του και προσπάθησε να το διευρύνει, χάνοντας ευκαιρίες με αποκορύφωμα το σόλο του Φούσκα, που αφού πέρασε τους πάντες και τον Μουρμούρα, πλάσαρε out.

Στο 80′, ο Χαραλαμπίδης αποβλήθηκε, αφήνοντας τον Θερμαϊκό με δέκα παίκτες, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει το παιχνίδι. Ωστόσο, ο Μαυρομάτης φρόντισε να σφραγίσει το εκτός έδρας τρίποντο των πράσινων, όταν στις καθυστερήσεις απέφυγε υπέροχα τον προσωπικό του αντίπαλο και με πολύ όμορφο πλασέ έγραψε το 0-2!

Ο Θερμαϊκός παρέμεινε στις κορυφαίες θέσεις τις βαθμολογίας, όντας αήττητος, ενώ η Ομόνοια υπέπεσε στην τρίτη της φετινή ήττα, που την διατηρεί «κολλημένη» στους 6 βαθμούς και την μέση της βαθμολογίας.

Ομόνοια Σίνδου (Σακελλαρίδης): Μουρμούρας, Καραγκούνης  Μποχώνης, Γαβανάς, Κασιτερίδης, Παναγιώτη, Παντελίδης, Χατζόπουλος, Τζήμας, Καρανδρέας, Γιαννιώτης.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Φιγκούρι, Νικολάρα.

Θερμαϊκός Θέρμης (Δούμας-Μπούρκας): Παναγιωτίδης, Κοσμίδης, Ράτζα, Τρόκας, Φάκκας, Χαραλαμπίδης, Αχαλινόπυλος Λ., Στεφανίδης, Μπικιάρης Ρ., Φούσκας, Αχαλινόπουλος Κ.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μαυρομάτης, Τόπτσι, Βαλαής, Κώστας.

Διαιτησία: Στραντζαλίδης (Σιαμίδης – Κουφός)

 

 

Πηγή: epsm24.gr