Καμπανιακός: Πρεμιέρα με το αριστερό στη Super League 2 έναντι στην ΑΕ.Λ


Η επιστροφή του Καμπανιακού στο Πρωτάθλημα της Super League 2 μετά από 48 χρόνια δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα καθώς γνώρισε την ήττα στον εκτός έδρας αγώνα από την ΑΕΛ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό όταν ο Κοσσονού έκανε το σουτ, ο Κασαπίδης απέκρουσε προσωρινά και ο Ογκμπόε από κοντά με πλασέ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Κόκκινοι της Χαλάστρας αντέδρασαν και στο 36′ έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Τότσκα βρήκε με σέντρα τον Πόζογλου κι ο τελευταίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος των διχτύων του Σουλούκου.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν την ισοφάριση καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα βρέθηκαν και πάλι πίσω στο σκορ όταν το σουτ του Παπαγεωργίου δε βρήκε απάντηση και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κασαπίδη.

Το 2-1 ήταν και το σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή.

Στο 75′ ο Καμπανιακός έφτασε και πάλι κοντά στην ισοφάριση αλλά το σουτ του Τότσκα έδιωξε λίγο πριν περάσει την γραμμή ο Πεντρόσο ενώ στο 79′ η Λάρισα έφτασε κοντά σε τρίτο τέρμα αλλά το σουτ του Μαϊδάνου βρήκε αρχικά στο δοκάρι και μετά πέρασε άουτ.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς και τους ανθρώπους του Καμπανιακού να φεύγουν με την πικρία ότι θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Κ. Παπαγεωργίου (63′ Πατράλης), Πλέγας, Οτορμίν (72′ Αντράντα), Μαυριάς (63′ Πεντρόσο), Κοσσονού, Ογκμπόε (88′ Σάρατε).

Καμπανιακός (Ηλίας Σαπάνης): Κασαπίδης, Γαρύφαλος (74′ Καράμπελας), Γιουκούδης, Ν. Καθάριος (74′ Μανιός), Μπούσης, Παπαστεριανός, Πόζογλου, Προσκυνητόπουλος (63′ Ζαννάκης), Σαρβανίδης, Τότσκα, Φροσύνης.

 

*Με πληροφορίες από: kampaniakos.com