Οδηγός επιβίωσης για τη γραμμή 52


Παραινέσεις για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη.

Όσοι το χρησιμοποιούν γνωρίζουν και όσοι δεν έχουν ανέβει ποτέ δεν μπορούν να φανταστούν τι έχει συμβεί και συμβαίνει μέσα στο συγκεκριμένο λεωφορείο. Πλήθος κόσμου το χρησιμοποιεί καθημερινά και οι συνθήκες επιβίωσης εντός του αστικού δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς ο καθένας από εμάς μπορεί να διευκολύνει τον εαυτό του και τους συνεπιβάτες ή (και) συμφοιτητές/τριες του.

Τι να μην κάνεις

 

  • Όσο κατεβαίνει ο κόσμος από το λεωφορείο μην προσπαθείς να ανέβεις. Απλά σκέψου ένα απλό ερώτημα, αυτοί που είναι ήδη μέσα στο λεωφορείο από που θα κατέβουν;
  • Μην σπρώχνεις, δεν είσαι ο μόνος που είσαι σαν να βρίσκεσαι σε μαντρί. Υπομονή, 20 λεπτά διαδρομή είναι η υπόθεση. 10 λεπτά Μοναστηρίου και άλλα 10 λεπτά στον αυτοκινητόδρομο.
  • Το σημαντικότερο: Μην κλείνεις τον διάδρομο όση ώρα προσπαθείς να «χτυπήσεις» το εισιτήριο. Κάθε φορά που ένας επιβάτης προσπαθεί να μπει στο 52 κάνει έναν αγώνα δρόμου, οπότε όταν προσπαθείς να επικυρώσεις το εισιτήριο σου απλά κάνε άκρη να περάσει ο κόσμος και μην μπλοκάρεις τον διάδρομο!

 

Τι να κάνεις

 

  • Σεβάσου τους συνεπιβάτες σου, δεν μπαίνεις σε μαντρί, σε λεωφορείο μπαίνεις.
  • Ξεκίνα πιο νωρίς από το σπίτι, έτσι μπορείς να πάρεις το 51 ή και να χάσεις 1-2 λεωφορεία δεν χάθηκε και ο κόσμος

 

Πηγή: origen.gr