Κεραυνός Κολχικού-Ομόνοια Σίνδου: 1-2


Νίκη με ανατροπή για την Ομόνοια.

Δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασε ο Κεραυνός Κολχικού κόντρα στην Ομόνοια, επιτρέποντας της να ανατρέψει το σκορ και να «αποδράσει» με το διπλό από την έδρα των «πρασίνων».

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, Κεραυνός Κολχικού και Ομόνοια Σίνδου είχαν αμφότεροι τις στιγμές τους και το τελικό 1-2 ίσως είναι…λίγο. Ο ίδιος ο Γιώργος Τσουκαλίδης παραδέχτηκε πως σκοπός των γηπεδούχων ήταν να οδηγήσουν το παιχνίδι σε αργό τέμπο, όμως δεν κατάφεραν κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα οι δύο τερματοφύλακες να είναι αρκετά…απασχολημένοι.

Το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν καλά στον αγώνα και να απειλούν. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρουν με τους Αρουτίδη και Σπαχή. Τελικά, ο Κεραυνός ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί, όταν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, κατόπιν εκτελέσεως κόρνερ, ο Μπαλίου πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 1-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο Κεραυνός Κολχικού έμοιαζε – κατά κοινή ομολογία – σαν να μην κατέβηκε στο γήπεδο. Η Ομόνοια Σίνδου δεν θα μπορούσε να αφήσει τη συγκυρία ανεκμετάλλευτη και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Στο 65ο λεπτό, ο Γιάννης Σπαχής, με κοντινό πλασέ, ισοφάρισε σε 1-1 και από τη σωρεία ευκαιριών που ακολούθησαν, ήταν τελικά εκείνη στο80ο λεπτό που μετουσιώθηκε σε γκολ: Ο Καρανδρέας βρήκε με έξοχη κάθετη μπαλιά τον Τσαπνίδη και ο τελευταίος με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Ομόνοια είχε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, ενώ θλιβερό ήταν το γεγονός του τραυματισμού του Ιορδανόπουλου στις καθυστερήσεις, όταν και γύρισε το γόνατο του. Οι άνθρωποι του Κολχικού κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό και η απουσία του παίκτη είναι, αν μη τι άλλο, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για τους «πράσινους».

Από βαθμολογικής άποψης, τέλος, το τρίποντο έδωσε στη Σίνδο την ευκαιρία να ξεφύγει 9 συνολικά βαθμούς από τον Κεραυνό, ενόψει και της επιδίωξης καλύτερου πλασαρίσματος στα play-offs.
Κεραυνός Κολχικού (Τσουκαλίδης): Παπαϊωάννου, Κόντρα, Ζαχαριάδης, Σολωμονίδης, Μπαλίου, Θεοχάρους, Σαββίδης (70′ Μεσκούρτι), Κατσιάκης (60′ Πεταλωτής), Θωμαΐδης (85′ Μαμουλίδης), Μακρής (88′ Καρασαββίδης), Ιορδανόπουλος.

Ομόνοια Σίνδου (Ανδριόπουλος): Αζόφ, Τσαπνίδης, Μποχώνης, Κώτσιας, Κασιτερίδης, Παναγιώτης Αλ., Σπαχής, Παραστρατίδης (75′ Γάκης), Αρουτίδης (70′ Καραγκούνης), Καρανδρέας (87′ Σασανίδης), Γιαννιώτης (90′ Ρωσίδης).

 

 

 

Πηγή: epsm24.gr