Με 203 συμμετοχές το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ στη Σίνδο


Με 203 συμμετοχές αθλητών και αθλητριών από 189 περιοχές τις χώρας θα διεξαχθεί το 10ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Ιωάννης Κόκκινος», το Σάββατο 12/3 & την Κυριακή 13/3 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Σίνδου,
από την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε συνεργασία µε τον Δήµο ∆έλτα.

Πέρα από σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, στους αγώνες θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από πολλά μέρη της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και από απομακρυσμένα σημεία. Συνοπτικά, οι αθλητές προέρχονται από την Αθήνα, τα Χανιά, τη Φλώρινα, την Αλεξανδρούπολη, την Κοζάνη, τις Σέρρες, τη Βέροια, την Πάτρα, τη Πολύγυρο, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα, την Καβάλα, την Έδεσσα, τη Δράμα, την Κομοτηνή, τη Σαλαμίνα, την Καρδίτσα, την Ορεστιάδα και φυσικά τη Θεσσαλονίκη.

Οκτώ θα είναι οι ηλικιακές κατηγορίες: νέων ανδρών, νέων – νεανίδων, παίδων – κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων και μικρών παμπαίδων.

Το Σάββατο στις 13.30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο από τις 8.30 έως τις 19.00 και την Κυριακή από τις 8.30 έως τις 16.00, οπότε και θα πραγματοποιηθούν οι απονομές και η τελετή λήξης.

Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αναρτήθηκε ήδη η λίστα με όλα τα ονόματα, που πρόκειται ν’ αγωνιστούν στη Σίνδο, αλλά και το πρόγραμμα των αγώνων.