Πλήρης κινητοποίηση των Σχολικών Επιτροπών για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας στις σχολικές δομές του Δήμου Δέλτα


Σε πλήρη κινητοποίηση βρέθηκαν οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Δέλτα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κακοκαιρίας στις σχολικές μονάδες όλου του Δήμου.
Η Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας προχώρησαν σε ρίψεις αλατιού στους αύλειους χώρους των σχολικών δομών και καθάρισαν τα χιόνια προκειμένου να μπορέσουν οι μαθητές τόσο να προσέλθουν απρόσκοπτα στις σχολικές μονάδες, όσο και να λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες με ασφάλεια.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας του Δήμου Δέλτα Αντώνης Αντωνιάδης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε την Αντιδημαρχία Καθαριότητας για τη συμβολή της στην έγκαιρη αντιμετώπισης των φαινομένων παγετού στις σχολικές δομές του Δήμου Δέλτα.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν έργα ελαιοχρωματισμού και συντήρησης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σίνδου, με σκοπό τόσο τον καλωπισμό του κτιρίου, όσο και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν.