Με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δέλτα


Τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Δέλτα κάλεσε ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης στο δημαρχείο προκειμένου να συζητήσει μαζί τους ζητήματα που αφορούν τις εννέα κοινότητες του Δήμου.

Στο τραπέζι τέθηκαν ζητήματα άμεσης προτεραιότητας για τις κοινότητες για τα οποία ο δήμαρχος ζήτησε λεπτομερή ενημέρωση.  Η συνάντηση διήρκησε περίπου δύο ώρες και οι πρόεδροι των κοινοτήτων ανέπτυξαν θέματα που απασχολούν τους τόπους τους.

«Οι περισσότεροι από εσάς έχετε μακρά θητεία στην ηγεσία των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων και γνωρίζεται τις περιοχές σας πολύ καλά. Θέλω να γνωρίζεται ότι η συνεργασία μαζί σας είναι δεδομένη από την πλευρά μου από όποια δημοτική παράταξη και αν προέρχεστε. Άλλωστε όπως αποδεικνύεται από τη διοίκηση του δήμου η οποία δημιουργήθηκε με τη συνεργασία και άλλων παρατάξεων η συνεννόηση και η αποτελεσματικότητα μπορεί να επιτευχθεί παρά τις διαφορετικές πολιτικές προελεύσεις. Είμαι διατεθειμένος να βελτιώσω ακόμη περισσότερο τη συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων. Άλλωστε έχω συμμετάσχει σε συνεδριάσεις τοπικών συμβουλίων όπου έχω κληθεί και υπήρξε συγκεκριμένη ατζέντα συζήτησης» υπογράμμισε ο κ Ιωαννίδης καλωσορίζοντας τους προέδρους στο δημαρχείο ενώ  τόνισε την ανάγκη να πραγματοποιούνται  σε τακτικά χρονικά διαστήματα τέτοιες συναντήσεις με όλους τους προέδρους και με τους αντιδημάρχους που όπως είπε θα τους ζητήσει να αναπτύξουν μια πιο στενή συνεργασία μαζί τους όπως και με τους  προέδρους οργανισμών και σχολικών επιτροπών.

«Τα προβλήματα που προκύπτουν στις κοινότητες μπορούν να λυθούν. Για να επιτύχουμε τη λύση όμως χρειάζεται τακτική συνεργασία ανάμεσα στη διοίκηση του δήμου και τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων», τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα και σημείωσε

« Η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή για όλους σας για να καταφέρουμε να βελτιώσουμε την εικόνα του δήμου Δέλτα και την καθημερινότητα των πολιτών».

Ο δήμαρχος Δέλτα ξεκαθάρισε ότι οι απόψεις όλων των προέδρων των τοπικών συμβουλίων από όποια παράταξη και αν προέρχονται  είναι απόλυτα σεβαστές και ακούγονται με προσοχή από τον ίδιο και την υπόλοιπη διοίκηση του δήμου καθώς όπως υπογράμμισε «υπάρχει κοινός στόχος, και είναι ένας: Η δημιουργία των προϋποθέσεων για καλύτερη και ασφαλέστερη ζωή των δημοτών». Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους προέδρους για την παρουσία τους στη συνάντηση και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους σε δύο μήνες για να κάνουν όπως είπε έναν απολογισμό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν όλοι οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων: Σίνδου, Δημήτρης Γκαμανής, Χαλάστρας Μαρία Παπαδημητρίου, Διαβατών Πολίνα Τσίντου, Βραχιάς Αναστάσιος Βέρρος, Καλοχωρίου Πέτρος  Στατερούδης, Κυμίνων Βασίλης Κατούνας, Ν, Μαγνησίας Θεόδωρος Καράδαλης, Μαλγάρων Χρήστος Μπαξεβάνης και Ανατολικού Σπύρος Καρκαμάνης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δέλτα Δημήτρης Τερζίδης.