Μεγάλες ποσότητες αλατιού διανεμήθηκαν σε όλο το Δήμο Δέλτα


Διανομή ποσοτήτων αλατιού σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Δέλτα πραγματοποιεί από το πρωί η Αντιδημαρχία Καθαριότητας.
Ήδη έχουν μοιραστεί μεγάλες ποσότητες αλατιού στη Σίνδο στο γήπεδο της Ομόνοιας, στην κοινότητα της Χαλάστρας στο Μυγδόνιο αθλητικό κέντρο, στον υδατόπυργο του Ανατολικού, στο γήπεδο των Κυμίνων, στον υδατόπυργο των Νέων Μαλγάρων, στο γήπεδο του Καλοχωρίου και στο γήπεδο των Διαβατών. Μεγάλες ποσότητες αλατιού είναι αποθηκευμένες στις εγκαταστάσεις της Αντιδημαρχίας καθαριότητας και της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών προκειμένου να εξυπηρετήσουν μεταξύ άλλων και τους δημότες της Νέας Μαγνησίας και της Σίνδου, αντίστοιχα.
Στην κοινότητα της Βραχιάς μoιράστηκαν ποσότητες με συσκευασμένο αλάτι.
Παράλληλα σακούλες με ποσότητες αλατιού μοιράστηκαν στα κέντρα υγείας, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, στο ΙΚΑ στον ΟΑΕΔ στα δημοτικά κτίρια του δήμου Δέλτα, στους παιδικούς σταθμούς στα νηπιαγωγεία στα δημοτικά σχολεία και τις εκκλησίες καθώς σε τράπεζες και ταχυδρομικά ταμιευτήρια.
«Μετά την εντολή του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη, φροντίσαμε με τους υπαλλήλους της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και μοιράσαμε σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Δέλτα ικανές ποσότητες αλατιού για να χρησιμοποιηθούν άμεσα από τους υπαλλήλους μας για τον αποχιονισμό δρόμων και πεζοδρομίων άλλα και από τους δημότες σε περίπτωση χιονόπτωσης. Επίσης από σήμερα όλοι οι οδηγοί και οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας και οι εργαζόμενοι στην αποκομιδή απορριμμάτων έχουν τεθεί σε επιφυλακή για να επέμβουν όπου χρειαστεί με τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό που διαθέτουμε, τόνισε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης.