Μήνυμα του Γιώργου Αρβανιτίδη ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου


Ο Γιώργος Αρβανιτίδης από το βήμα του DeltaNews απευθύνει μήνυμα στους Δημότες Δέλτα


Φίλες και Φίλοι,

Λίγες ώρες πριν προσέλθουμε στις κάλπες απευθύνομαι για ακόμα μια φορά στον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Γνωρίζετε την αγάπη μου για την περιφέρεια της Β΄ Θεσσαλονίκης, την οποία έχω υπηρετήσει τόσο ως Δήμαρχος Σίνδου και Εχεδώρου, όσο και ως βουλευτής, πάντα με τη δική σας εμπιστοσύνη και στήριξη.

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι κρίσιμες και θέτουν τη χώρα και εμάς τους πολίτες προ του κρίσιμου διλήμματος. Θα επιτρέψουμε τη συνέχιση της καταστροφικής πολιτικής της ανίκανης κυβέρνησης Τσίπρα ή θα παραδώσουμε τη χώρα στις φωνές της λαϊκιστικής δεξιάς και του ακραίου νεοφιλελευθερισμού που πρεσβεύουν η ηγεσία και τα πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας;

Σε αυτό το δίλημμα υπάρχει ένας τρίτος δρόμος. Η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ, είναι η μόνη επιλογή που μπορεί να διασφαλίσει τη σταθερή παρουσία της Ελλάδος στους Ευρωπαϊκούς και Ατλαντικούς θεσμούς και ταυτόχρονα να προσδώσει μία πραγματική προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας στον τόπο.

Τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ είναι οι άνθρωποι που ανέδειξαν τα καλύτερα στοιχεία αυτής της χώρας, δημιουργώντας μία σταθερή οικονομική ανάπτυξη, θεμελιώνοντας το κράτος δικαίου και προσδίδοντας κοινωνικό πρόσωπο στο Ελληνικό κράτος. Το ΚΙΝΑΛ είναι η δύναμη της ομαλότητας και της σταθερότητας, ο μόνος πολιτικός φορέας που μπορεί να ασκήσει αποτελεσματική διακυβέρνηση χωρίς ιδεοληψίες και επικίνδυνους πειραματισμούς.

Στις 7 Ιουλίου θέτουμε τέρμα στην πορεία της χώρας προς την άβυσσο. Εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που ξέρουν, μπορούν και επιθυμούν να υπηρετήσουν το κοινό καλό και να αναδείξουν όλες τις παραγωγικές και καινοτόμες δυνάμεις της Ελλάδας.

Στις 7 Ιουλίου, σας ζητώ να εμπιστευτείτε με την ψήφο σας το Κίνημα Αλλαγής και εμένα προσωπικά ως Βουλευτή της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης.