Νέα νίκη για τον Καμπανιακό


Απέναντι στον Κεραυνό Κολχικού.

Η ομάδα του Διονύση Χασιώτη  έχει την καλύτερη επίθεση στην φετινή Α1. Όχι κι άδικα. Και μπορεί χθες το απόγευμα να… μπλόκαρε το γκάζι, όταν όμως πατήθηκε, άφησε τον Κεραυνό Κολχικού δίχως ελπίδες.

Το πρώτο ημίχρονο στη Χαλάστρα ήταν ιδιαίτερα φτωχό από άποψη φάσεων, με τους δύο αντιπάλους να παίζουν αρκετά επιφυλακτικά, τον Καμπανιακό να έχει ανούσια κατοχή και τον Κεραυνό Κολχικού να μεριμνά για την διασφάλιση των μετόπισθεν.

Στο δεύτερο, όμως, ημίχρονο, μόλις στο 48ο λεπτό, ο Βασαΐτης, κατόπιν στατικής φάσης, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους του Χασιώτη. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος, επιμένοντας στην προσπάθεια του να κλέψει την μπάλα, έδωσε έτοιμο γκολ στον Κλόντι Πότσι που διπλασίασε τα τέρματα των ερυθρολεύκων!

Πριν οι παίτκες του Κεραυνού Κολχικού προλάβουν να καταλάβουν τι είχε συμβεί, ο Πότσι, από σχετικά μακρυνή απόσταση, εκτέλεσε απευθείας ένα foul και διηύρυνε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε ως το τέλος, αφού η προσπάθεια του Χατζηβασιλειάδη στο 85ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι.

Έτσι, ο Καμπανιακός παρέμεινε στη δεύτερη θέση μαζί με τον Θερμαϊκό, δύο βαθμούς πίσω από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώ ο Κεραυνός Κολχικού δέχθηκε και στην τρίτη του ήττα τρία γκολ, μένοντας στους έξι βαθμούς και αναζητώντας αμυντική βελτίωση.

Καμπανιακός (Χασιώτης): Πουλίτσι, Παπάζογλου, Σιτσιάνης, Χριστοδουλίδης, Αλμπάνης, Βασαΐτης, Σαββαΐδης, Κουντουράς, Πότσι, Χατζηβασιλειάδης, Ξανθόπουλος.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Χατζηαποστόλου, Χατζηπαναγής, Παπαδόπουλος, Τσιότσικας

Κεραυνός Κολχικού (Τσουκαλίδης): Μπούλκου, Ορδούδης, Μακραντώνης, Μπαλίου, Σολομωνίδης, Σταμπουλής Δ., Ντουνιάς, Κόντρα, Πεταλωτής, Σιαντρόπουλος, Σταμπουλής Γ.

 

 

Πηγή: epsm24.gr