Νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες για την Ομόνοια Σίνδου


2-0 εντός έδρας την Αναγέννηση Επανομής

Μετά από τρεις σερί ήττες, η Ομόνοια Σίνδου επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 2-0 την Αναγέννηση Επανομής.

Κομβικό σημείο του αγώνα, η κόκκινη κάρτα του Θοδωρή Μαλαμή στο 40ο λεπτό, με την ομάδα του Λάμπρου Ανδριόπουλου να το εκμεταλλεύεται στην επανάληψη και να πετυχαίνει δύο τέρματα με τους Παναγιώτη Αλ. (58′), και Καραγκούνη (80′), παίρνοντας τελικά το «τρίποντο» της νίκης.

Αναμφίβολα, αυτή η νίκη ήρθε να τονώσει το ηθικό των παικτών της Ομόνοιας, οι οποίοι πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας και πλέον ετοιμάζονται με άλλη ψυχολογία για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Στην αντίπερα όχθη, η κόκκινη του Μαλαμή επηρέασε τους Επανομίτες, οι οποίοι μετά από το πρώτο 40λεπτο όπου το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, τελικά υποχώρησαν και γνώρισαν την ήττα. Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης Τσορακλίδης δε μπορεί να υπολογίζει πλέον στον βασικό του τερματοφύλακα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Κυμίνων, σε ένα παιχνίδι όπου αναμένεται να παίξει κάτω από τα γκολποστ ο Ζαχαριάδης, ο οποίος σήμερα έκανε το ντεμπούτο του, με τη φανέλα της Αναγέννησης.

Ομόνοια Σίνδου (Ανδριόπουλος): Αζόβ, Τσιάλμας (80′ Νασούφι), Μποχώνης, Κότσιας, Κασιτερίδης, Παναγιώτη Αλ., Μπανακάκης, Καρανδρέας, Τσαπνίδης (75′ Καραγκούνης), Σολομωνίδης (87′ Μυλωνάς), Παραστρατίδης (48′ Καστανιώτης)

Αναγέννηση Επανομής (Τσορακλίδης): Μαλαμής , Αλεξάκης, Σιμιγδαλάς, Σπανός, Τέλλος Θ., Ζησόπουλος Α., Τσίλης, Σουλιόπουλος (43′ Ζαχαριάδης), Τσόχας, Τσούτσης, Μεγαλοοικονόμου (69′ Δάσκος)

Διαιτησία: Γκορτσίλας (Ντάβελας – Στάγκος)

 

Πηγή: epsm24.gr