Νίκη παραμονής για τις Ελπίδες Χαλάστρας


Με σπουδαία ανατροπή πήρε τους τρεις βαθμούς η ομάδα της Χαλάστρας.

Σπουδαία νίκη ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας πέτυχε η ομάδα του Σταύρου Βαγγελόπουλου απέναντι στο Μακεδονικό Γέφυρας!

Στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τα play-outs, οι Ελπίδες Χαλάστρας ήξεραν ήδη πριν από τη σέντρα ότι η αναμέτρηση με το Μακεδονικό Γέφυρας αποτελεί τον πρώτο από αρκετούς τελικούς που καλούνται να δώσουν. Και τελικά τον αντιμετώπισαν με επιτυχία.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως τα…χαλούσαν στην τελική πάσα για το γκολ. «Όταν δεν μπορεί ο ένας μπορεί ο άλλος», λέει ο βασικότερος άγραφος κανόνας του αγαπημένου μας αθλήματος, ο οποίος εφαρμόστηκε και πάλι: οι φιλοξενούμενοι, που μπήκαν ανεβασμένοι στο δεύτερο μέρος, άνοιξαν το σκορ με τον Καζάνα στο 70ό λεπτό, αιφνιδιάζοντας τις Ελπίδες Χαλάστρας.

Ο Πόλης Μαντζιούνης και ο Βογιατζής, ωστόσο, πήραν τα πράγματα πάνω τους. Αρχικά, στο 75ο λεπτό, ο τελευταίος πέρασε πολύ όμορφη κάθετη πάσα στον Μαντζιούνη κι εκείνος ισοφάρισε για τις Ελπίδες Χαλάστρας! Πέντε λεπτά μετά, στο 80ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε προσπάθεια του Μαντζιούνη και την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να μετατρέψει σε γκολ ο Βογιατζής. Το 2-1 ήταν γεγονός, με την ανατροπή να ολοκληρώνεται μέσα σε 10 λεπτά. 

Το τελικό σκορ δίνει το έναυσμα για αντεπίθεση στις Ελπίδες Χαλάστρας, ενώ βάζει σε μπελάδες το Μακεδονικό.

 

Ελπίδες Χαλάστρας (Βαγγελόπουλος): Πρέτσι, Μάνιος, Βαφίδης, Βίντσης, Παπατράγκας, Μάρκος, Βογιατζής, Μαντζιούνης Π., Μαντζιούνης Δ., Κατζούρας, Μπαϊμάκης.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπέμπης, Παπουλιάς, Καραμητσιόρης, Γερόπουλος.

Μακεδονικός Γέφυρας (Ζήφκας): Αγγέλογλου, Κατσιόρας, Αβραμίδης, Καμβούκος, Γαρουφαλιάς, Καφετζής, Μάστορας, Βόβλας, Πεταλάς, Καζάνας

 

Η βαθμολογία:

Screenshot (134)

 

Πηγή: epsm24.gr