Α.Ο.Κ Αγίου Αθανασίου-Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου: 3-0


Δεν τα κατάφερε ο Μέγας Αλέξανδρος.

Το απρόσμενο «δώρο» του Εθνικού Μετεώρων εκμεταλλεύτηκε ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Καλοχωρίου και σε συνδυασμό με το «στραβοπάτημα» του Φοίνικα, ροκάνισε τη διαφορά από τη κορυφή στο -3.

Με τα γκολ του Σάκη Μπαρντούσι (49′), του Γκεντιάν Τζαφάι (53′) και του Γιώργου Μιμικόπουλου (90′), η ομάδα του Κώστα Κορμαρή πήρε μια σημαντική νίκη μετά το χαμένο ντέρμπι στη Πολίχνη και ουσιαστικά έφερε τη διαφορά στα ίδια επίπεδα.

Την ίδια στιγμή όπου ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου ηττήθηκε για τρίτο σερί παιχνίδι και ουσιαστικά η διακοπή να έρχεται στο πιο κατάλληλο σημείο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως αυτό ήταν το 6ο παιχνίδι που έδωσε ο ΑΟΚ στην έδρα του, κρατώντας απόρθητο το… φρούριο και μαζεύοντας 16 βαθμούς (5-1-0).

 

ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου – Μ. Αλέξανδρος Καλοχωρίου 3-0

Σκόρερ: Μπαρντούσι (49’), Τζαφάι (53’), Μιμηκόπουλος Γ. (90’)

Διαιτησία: Κωνσταντινίδης (Τασόπουλος – Τσεχελίδης)

ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου: Χατζηπαναγής, Μαντζανάς, Μιμηκόπουλος Θ. , Νικολαϊδης, Φιγκούρι, Χατζημιχαήλ, Μπαρντούσι, Καϊμακαμίδης, Μιμηκόπουλος Γ. , Τζαφάι, Τάχατος

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τάφα, Νικολαϊδης Ι.

Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου: Μαλέσιος, Δαλκίδης, Καρατζίδης, Μπούτος, Τσιρώνας, Κοτούλας, Βασιλειάδης, Χύσα, Τσούλε, Λαγκώνας, Χολέβας

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αργυρόπουλος, Βελημβασάκης

 

Πηγή: epsm24.gr