Ολυμπιακός Κυμίνων: Δύο νέες προσθήκες


Ευχάριστα τα νέα στα Κύμινα

Παρότι ο Ολυμπιακός Κυμίνων δεν ξεκίνησε με το καλύτερο δυνατό τρόπο (1-0-3), παρόλα αυτά το αγωνιστικό πρόσωπο των πρώτων αγωνιστικών θεωρείται θετικό.

Άλλωστε πρόκειται για μια νέα ομάδα, ειδικότερα μετά το μαζικό κύμα αποχωρήσεων το περασμένο καλοκαίρι και το «χτίσιμο» μιας νέας ομάδας, με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας.

Σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, για κακή του τύχη, ο Γιώργος Νασιόπουλος έτυχε να έχει ορισμένες σημαντικές απουσίες στο ρόστερ του, καθώς τόσο στο ματς της πρεμιέρας με την ΑΕ Ευόσμου, δεν είχαν εκδοθεί τα δελτία του Κλόντι και του Καμπέρι, όπως επίσης και ο νεαποκτηθέντας Πάγκαλης μπήκε σχετικά αργά στη προετοιμασία, ενώ φυσικά εκκρεμούν ακόμα δύο προσθήκες πρωτοκλασσάτων παικτών που δεν έχουν καν αγωνιστεί.

Ο λόγος για τον Άρη Νερσεσιάν και για τον Σωτήρη Θεοδωρίδη. Αμφότεροι θα μπουν από Δευτέρα στις προπονήσεις και αναμένεται να δώσουν ακόμα περισσότερες λύσεις στον Γιώργο Νασιόπουλο μετά την 5η αγωνιστική (δε προλαβαίνουν το ματς με το Μεσημέρι), ο οποίος βλέπει σιγά-σιγά το ρόστερ του να γεμίζει.

 

Πηγή: epsm24.gr