Ομόνοια Σίνδου-ΠΑΟ Κουφαλίων: 1-0


Έσπασε το αήττητο των Κουφαλίων η Ομόνοια.

Σε ένα πραγματικά συγκλονιστικό παιχνίδι στη Σίνδο, ο ΠΑΟ Κουφαλίων γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από την Ομόνοια (1-0) και πλέον μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες.

Το γκολ του Αρουτίδη από το 15ο λεπτό, ήταν αρκετά για την Ομόνοια Σίνδου, για να πάρει την… άτυπη ρεβάνς για την βαριά ήττα του 1ου γύρου μέσα στα Κουφάλια αλλά και να μπει και αυτή πλέον, επίσημα, στη διεκδίκηση του τίτλου!

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, η ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη είχε ξεκάθαρη υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, χάνοντας ένα κάρο ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, ένα πέναλτι (αμφισβητούμενο) με τον Ματζιούνη αλλά και έχοντας ένα ακυρωθέν γκολ στη συνέχεια της απόκρουσης, στο πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι Κουφαλιώτες.

Το παιχνίδι διεξήχθη μπροστά στα μάτια περίπου 400 φίλων του ποδοσφαίρου και των δύο ομάδων, εκ των οποίων ανάμεσα τους, βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης.

Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε μετά από εκτέλεση φάουλ, με τον Μποχώνη να στρώνει στον Σολομωνίδη και τη μπάλα μετά από σουτ του «Σόλω» να βρίσκει στο τοίχο και να φτάνει στα πόδια του Αρουτίδη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κανδηλάπτη, γράφοντας το 1-0.

stat

MVP: Ο Αζόφ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του παιχνιδιού. Ο νεαρός πανύψηλος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, τόσο με την απόκρουση του στο πέναλτι του Ματζιούνη, αλλά και με τη σταθερότητα που επέδειξε και τις επεμβάσεις του στις υπόλοιπες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, ήταν αναμφίβολα ο κορυφαίος.
 

ΚΛΕΙΔΙ: Το «κλειδί» του αγώνα ήταν το γρήγορο γκολ του Αρουτίδη αλλά και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων. Ένα γκολ με το οποίο η Ομόνοια μετέπειτα έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει. Να πάει το παιχνίδι στη δύναμη και στις αντεπιθέσεις, κλείνοντας τους χώρους προς τους παίκτες των Κουφαλίων, περιμένοντας στο μισό γήπεδο.

 

ΚΟΥΦΑΛΙΑ: Το τελευταίο παιχνίδι όπου η ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη δε σκόραρε, ήταν  στις 30 Απριλίου του 2017, στη τελευταία αγωνιστική της Α κατηγορίας, με αντίπαλο τον Ιωνικό. Σήμερα, βέβαια, οι Κουφαλιώτες μπορεί να μη σκόραραν, ωστόσο έφτασαν αρκετές φορές μια ανάσα από το να το πετύχουν.
 

ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Μέχρι και τη φάση του πέναλτι, ο Μάνθος Βουρνέλης και οι βοηθοί τα πήγαν αρκετά καλά. Ωστόσο βάσει του βίντεο, το πέναλτι μοιάζει αυστηρό που κερδίζει ο Αϊβάζης, ενώ ο ρέφερι ελέγχεται και για τη φάση του ακυρωθέν γκολ, όπου βέβαια δεν υπάρχει καθαρή οπτική από τη ζωντανή μετάδοση.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ 1
ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 0
Σκόρερ: Αρουτίδης (15’)
Διαιτησία: Βουρνέλης (Αϊναλής – Τσιότσιος)

Ομόνοια Σίνδου: Αζόβ, Καραγκούνης, Μποχώνης, Κωτσιάς, Κασιτερίδης, Παναγιώτη Αλ., Σπάχης, Παραστατίδης, Αρουτίδης, Γιαννιώτης, Σολομωνίδης
ΠΑΟ Κουφαλίων: Κανδυ\Ηλάπτης, Χαραλαμπίδης, Αϊβάζης, Κοντσίδης, Λιόντας, Μαργαριτίδης, Υψηλός, Τσακίρης, Μαντζιούνης, Παπατζίκος, Πολίτης

 

Πηγή: epsm24.gr