Π.Α.Ο.Κ Κυμίνων-Μαλγάρων-Φοίνικας Πολίχνης: 0-2


Εντός έδρας ήττα για τον Π.Α.Ο.Κ Κυμίνων-Μαλγάρων.

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του ο Φοίνικας Πολίχνης, αφού πήρε το διπλό επί του ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων με 0-2, σε ένα ματς σχετικά μοιρασμένο.

Μόλις στο 4′ οι Πολιχνιώτες είδαν το σουτ του Καμενίδη να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο κατάφεραν να πάνε με το 0-1 στα αποδυτήρια χάρη σε τέρμα του Μανώλη Λαφτσίδη στο 41′.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 80′, ο “δικέφαλος” είχε ακυρωθέν γκολ με τον Σακκόγλου να υποδεικνύται οφσάιντ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα (85′) ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση, αφού πλάσαρε άουτ σε κενή εστία. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 92′, όταν ο 16χρονος Κρόκος πραγματοποίησε όμορφη ατομική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την ασίστ στον Στέλιο Λαφτσίδη που δεν λάθεψε, τινάζοντας το πλεχτό.

 

ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων: Γερακούδης, Μπαξιβάνης, Μαρούκης (88′ Ισμαήλ), Στεργιανός Τ., Βασιλείου, Μακρόπουλος, Παπαδημητρίου (72′ Σωτηριάδης), Βαλκάνης, Στεργιανός Π., Σακκόγλου, Τσεβρεντζής

Φοίνικας Πολίχνης: Σγουραμάλλης, Ατματζίδης, Εγγλέζος, Μπινιχάκης, Μαυροκεφαλίδης, Παπαδόπουλος (35′ λ.τ. Τριανταφυλλίδης), Λαφτσίδης Μ. (83′ Μαντάς), Δαμιανίδης, Ξανθόπουλος (72′ Ευαγγέλου), Λαφτσίδης Σ., Καμενίδης (74′ Κρόκος)

Διαιτησία: Χανίδης (Αποστόλου – Λιαρής)

 

 

Πηγή: erasitexnika.gr