“Με το αριστερό” ξεκίνησε η Ομόνοια Σίνδου


Ένα πέναλτι έκρινε το παιχνίδι.

Με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τη νίκη μέσα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιχάλη Ξανθόπουλου στο 85ο λεπτό και νικώντας με 2-1 την μαχητική Ομόνοια Σίνδου.

Σε μια αμφισβητούμενη φάση αναφορικά με το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ο Μιχάλης Ξανθόπουλος, ο οποίος στη διεκδίκηση της μπάλας με τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας Ματζίρη, βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής Βανδουλάκης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Μια απόφαση που έφερε αρκετές αντιδράσεις από πλευράς Ομόνοιας, ειδικότερα από τον αρχηγό Νίκο Κασιτερίδη προς τον ρέφερι.

Γενικά το πρώτο μέρος ήταν μέτριο από πλευράς θεάματος. Αυτό που έμεινε στο μυαλό όλων των θεατών ήταν η εκτέλεση φάουλ στο 1ο λεπτό από τον Μποχώνη, ο οποίος από τα 30 μέτρα, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Σταυρίδη.

Στην επανάληψη, ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας μπήκε πιο δυνατά, πίεσε την Ομόνοια και παρά την υπεροχή του και το 1-0 με το γκολ του Δούκα στο 50ο, τελικά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μποχώνη, ο οποίος μετά τη προειδοποϊηση στο 1ο λεπτό, «χτύπησε» στο 57ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το τελικό 2-1 έγινε με τον Μιχάλη Ξανθόπουλο. Ο.. Air Mike ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι και με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ένα αποτέλεσμα που από τη μια έφερε χαμόγελα στη Μηχανιώνα και από την άλλη μια πικρή γεύση στους Σινδιώτες, οι οποίοι παρότι στάθηκαν στο ύψος τους τελικά έχασαν το παιχνίδι πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ 2-1 
Σκόρερ: Δούκας (50′), Μποχώνης (57′), Ξανθόπουλος (85′ πεν.)

Διαιτησία: Βανδουλάκης (Φράγιος – Μιχτατίδης)
MVP Μηχανιώνας: Μιχάλης Ξανθόπουλος
MVP Σίνδου: Αλέξης Παναγιώτη

omonoia omadiki2018

mixaniona omadiki

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ (Aμανατίδης): Σταυρίδης, Τσεμεκίδης, Διαμαντόπουλος, Μπιμπισίδης. Μάτζιος, Μαυρής, Ξανθόπουλος, Χαλκιάς, Μίλκας, Δούκας, Ξανθόπουλος, Παπακωνσταντίνου

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μαυροτέλης, Μακρής, Φιλιππίδης και Αποστολίδης

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σακελλαρίδης): Ματζίρης, Καραγκούνης, Μποχώνης, Δουζδαμπάνης Μ., Κασιτερίδης, Παναγιώτη Αλέξης, Παντελίδης, Χατζόπουλος, Νικολλάρα, Γιαννιώτης, Καρανδρέας
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσαλμάς, Γαβανάς και ο Δουσδαμπάνης Στ.

 

Δηλώσεις προπονητών

Γ. Αμανατίδης: «Έτσι περιμέναμε το παιχνίδι. Περιμέναμε μια ομάδα που θα μας περίμενε στο μισό γήπεδο και θα προσπαθούσε να επωφεληθεί από τα δικά μας προσωπικά λάθη. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο, αντιδράσαμε σωστά, πιέσαμε τον αντίπαλο και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Κάτι που το πετύχαμε. Μετά το 1-1 χάσαμε την ψυχραιμία μας για λίγο αλλά καταφέραμε να επανέλθουμε, να πιέσουμε και δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Τελικά ήρθε το πέναλτι και κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και για την εμφάνιση τους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πάντα η πρεμιέρα είναι δύσκολη και το άγχος το είχαμε εμείς, που παίζαμε στην έδρα μας. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.»

 

Ν. Σακελλαρίδης: «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά και στο πρώτο μέρος ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δε τα καταφέραμε όμως. Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, χάσαμε τη συγκέντρωση μας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ. Καταφέραμε όμως να αντιδράσουμε. Ισοφαρίσαμε γρήγορα και αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στις τελικές μας, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ. Δεν έχω όμως κανένα παράπονο από τα παιδιά. Το παλέψανε και το καλό για μας είναι να το αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι καθώς το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Μελιτέα»

 

Πηγή: epsm24.gr