“Διπλό” για τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου


2-3 τον Π.Α.Ο.Κ Κυμίνων-Μαλγάρων

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων με 2-3.

Ο ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων προηγήθηκε στο 27′ με τον Στεργιανό, ωστόσο η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου έφερε τον αγώνα στα ίσια στο 40′ με τον Καρατζίδη. Ο Καρατζίδης σκόραρε εκ νέου στο 47′ κάνοντας την ανατροπή, 1-2 και διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.

Η ομάδα του του Αλέκου Θεοδωρίδη πήρε προβάδισμα ασφαλείας στο 60′ με γκολ του Λαγκώνα, ο οποίος έκανε το 1-3. Το μόνο που κατάφεραν οι ασπρόμαυροι ήταν να μειώσουν σε 2-3 στις καθυστερήσεις με τον Στεργιανό.

Η ομάδα του Καλοχωρίου είχε και μια ακόμα τελική προσπάθεια με τον Τσούλε, η οποία σταμάτησε στο δοκάρι ρης αντίπαλης ομάδας.

 

ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων: Σεϊφεδίνογλου, Μαρούκης, Παρασίδης, Μπαξιβάνης, Στεργιανός, Βασιλείου, Μακρόπουλος, Καρώνιας, Στεργιανός, Τσεβρεντζής, Κορπίδης

Αγωνίστηκε επίσης ο Σεμιρτζίδης

Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου: Μαλέσιος, Δαλκίδης, Καρατζίδης, Ισάκου, Τσιρώνας, Hysa, Μοχάτζερ, Κωτούλας, Τσούλε, Λαγκώνας, Βασιλειάδης

Αγωνίστηκαν επίσης οι Ελευθερίου και Αργυρόπουλος