Παραιτήθηκε ο Ναζλίδης από πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ, αναλαμβάνει ο Διαμαντόπουλος


Μετά την πρόσφατη σύγκλιση απόψεων και ένωση δυνάμεων που ανακοίνωσαν οι Ιωαννίδης και Διαμαντόπουλος, ήρθαν και οι αντίστοιχες αλλαγές στην διοίκηση.

Ο Χρήστος Ναζλίδης παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου του Κοινωνικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα (ΚΠΟΔΔ) και ταυτόχρονα ο δήμαρχος Ιωαννίδης διόρισε τον Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο ως νέο Πρόεδρο του οργανισμού.

Ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος σχολίασε στο χθεσινό συμβούλιο ότι είναι παρόν για να βοηθήσει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και να συμβάλει στην επίλυση τους.

 

Παραμένει στον ΚΠΟΔΔ ο Ναζλίδης

Ο μέχρι και χθες πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ, Χρήστος Ναζλίδης, θα παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΠΟΔΔ υπό τον νέο πρόεδρο.

 

4 συνολικά οι παραιτήσεις στον ΚΠΟΔΔ, οι δύο εκ παραδρομής

Τέσσερις ήταν στο σύνολο τους οι παραιτήσεις στον ΚΠΟΔΔ. Μια του Ναζλίδης από την θέση του προέδρου, μια του Βαγγέλη Χαλβατζή από μέλος του ΔΣ και δύο ακόμα από την παράταξη του Διαμαντόπουλου, του Κώστα Καϊκή και Ροβέρδου Τερζή. Για την παραίτηση των δύο αυτών μελών μάθαμε από τον κ. Φωτόπουλο αλλά τοποθετήθηκε επί του θέματος ο Δήμαρχος και ενημέρωσε το σώμα ότι η παραιτήσεις τους ήταν εκ παραδρομής.