Πέταξαν τρικάκια στο Δημαρχείο του Δήμου Δέλτα στη Σίνδο


Παρέμβαση έξω από το Δημαρχείο του Δήμου Δέλτα πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρης ο Ιερός Λόχος εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι ο δήμος Δέλτα προχώρησε σε αδελφοποίηση με τον τουρκικό δήμο Akdeniz.

Τα μέλη του Ιερού Λόχου πέταξαν τρικάκια και αποχώρησαν.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας της αδελφοποίησης ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης ανέφερε τα εξής:

“Μερικοί επιλέγουν είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα να βρίσκονται εκτός θέματος σε μια πολλαπλά κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και μάλιστα σε πολλά πεδία.

Συμπαραστεκόμαστε όλοι σε αυτούς που υπερασπίζονται τη χώρα και τα ευρωπαϊκά σύνορα στην οριογραμμή της πατρίδας μας.

Ωστόσο κάποιοι επέλεξαν σε αυτό το ιδιαίτερα ασταθές σκηνικό να εντάξουν την επίσκεψη μιας αντιπροσωπείας του Δήμου Akdeniz που αποτελούσε θεσμική και συμβατική μας υποχρέωση. Δηλαδή τη στιγμή που η χώρα χρειάζεται ομοψυχία για να αντιμετωπίσει πολλαπλά μέτωπα, μερικοί επιχείρησαν κυρίως στο χώρο των μέσω κοινωνικής δικτύωσης να δημιουργήσουν και να επενδύσουν σε αναχρονιστικές αντιθέσεις σε λάθος χρόνο, για λάθος θέμα και με λάθος στόχο.

Κατανοώ τις ευαισθησίες πολλών πολιτών, αλλά πίσω από αυτούς που με ειλικρίνεια εξέφρασαν μια αυθόρμητη και αυθεντική διαφορετική προσέγγιση, έστω και με οξύ και πληθωρικό τρόπο και χαρακτηρισμούς, έτρεξαν να κρυφτούν πολλοί που θέλουν να αναβιώσουν και να επαναφέρουν στην ημερήσια διάταξη ακραίους κύκλους και συμπεριφορές” σημείωσε ο Δήμαρχος Δέλτα.

ierosl.jpg

ieros.jpg