Που έχει πέσει αλάτι στον Δήμο Δέλτα; Όλος ο σχεδιασμός για τις επόμενες ώρες


Που έχει πέσει αλάτι στον Δήμο Δέλτα; Από που μπορείτε να πάρετε αλάτι εσείς; Όλος ο σχεδιασμός για τις επόμενες ώρες.

Το DeltaNews.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας του Δήμου Δέλτα, για να ενημερωθεί για τις δράσεις αντιμετώπισης του χιονιά.

Σύμφωνα λοίπον με τον κ. Σιωμάδη Σωτήρη, από το πρωί στον δήμο Δέλτα επιχειρούν 4 οχήματα, τα οποία ρίχνουν αλάτι στους δρόμους. Συγκεκριμένα πρόκειται για 3 τρακτέρ, ιδιοκτησία του δήμου Δέλτα, και μια αλατιέρα, μισθωμένη.

Οι ρίψεις αλατιού ξεκίνησαν το πρωί από την Βραχιά και συνεχίστηκαν σε Μάλγαρα, Κύμινα, Χαλάστρα, Ανατολικό, Σίνδο, Διαβατά, Μαγνησία και Καλοχώρι. Αλάτι έχει πέσει στους δρόμους που οδηγούν στις βιομηχανικές περιοχές Σίνδου και Καλοχωρίου, στο ΤΕΙ καθώς και σε όλους τους χώρους φιλοξενίας προσφύγων.

Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει νέος γύρος ρίψεις αλατιού. Μέσα στις επόμενες ώρες θα πέσει αλάτι σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του Δήμου. Έμφαση θα δοθεί στους δρόμους από όπου περνάνε λεωφορεία του ΟΑΣΘ και δρόμους που οδηγούν στις βιομηχανικές περιοχές.

Αυτή την στιγμή υπάρχει αρκετό αλάτι στις αποθήκες του Δήμου και αύριο θα γίνει νέα προμήθεια για να μην υπάρξει καμία πιθανότητα να εξαντληθεί.

 

Όσοι δημότες επιθυμούν να προμηθευτούν αλάτι για να ρίξουν στα πεζοδρόμια μπροστά από τα σπίτια τους μπορούν να το προμηθευτούν από τον Δήμο Δέλτα.

Συγκεκριμένα αλάτι υπάρχει στα εξής σημεία:

  • Στην Σίνδο, πίσω από το γήπεδο της Ομόνοιας.
  • Στην Ιωνία, στο αμαξοστάσιο (αστυνομία).
  • Στην Χαλάστρα, στο κλειστό Γυμναστήριο.
  • Στο Καλοχώρι, πίσω από την Κοινότητα.
  • Στα Μάλγαρα, έναντι του Αραμπατζή
  • Στα Κύμινα, στον Συνεταιρισμό

Σε κάθε περίπτωση πριν μεταβείτε στους παραπάνω χώρους για να προμηθευτείτε αλάτι καλέστε στα εξής τηλέφωνα:

2310796117

2310795076