Πρώτη νίκη για την Ομόνοια Σίνδου


Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Μελιτέα η ομάδα της Σίνδου.

Μπορεί να «πλήρωσε» το νωθρό της οκτάλεπτο με το γκολ του Πέτρου Ματθαιόπουλου, ωστόσο η Ομόνοια Σίνδου ανέβασε στροφές μετά το 0-1 και έφτασε τελικά στο «τρίποντο» της νίκης, κερδίζοντας με 4-1 τον Μελιτέα.

Δύο γκολ για την Ομόνοια σημείωσε ο Μανώλης Γιαννιώτης ενώ από ένα ο Καραγκούνης και ο Νικολλάρα, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε από τον Νίκο Σακελλαρίδη στη κορυφή της επίθεσης.

Η πρώτη νίκη της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα μετά το ντέρμπι στη Μηχανιώνα, με τους Σινδιώτες να έχουν πλέον μπροστά τους ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Από την άλλη ο Μελιτέας καλείται να πάρει τα πάνω του εάν θέλει να διατηρήσει ελπίδες για παραμονή, αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη στην εμβόλιμη τον ΑΟ Καρδίας.

Ομόνοια Σίνδου – Μελιτέας: 4-1
Σκόρερ: Ματθαιόπουλος Π. (7), Γιαννιώτης (9, 26. Πεν.), Νικολλάρα (55), Καραγκούνης (63)
Διαιτησία: Φουστάνας (Λιαρής – Φακανάς)
Ομόνοια Σίνδου: Ματζίρης, Καραγκούνης, Μποχώνης, Δουσδαμπάνης Μ. , Κασιτερίδης, Παναγιώτη, Παντελίδης, Χατζόπουλος, Νικολλάρα, Γιαννιώτης, Καρανδρέας
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γαβανάς, Ρωσίδης, Δουσδαμπάνης Στ., Γκουτσίδης
Μελιτέας: Mίσκου, Τζάρτζαλης, Πυριτίδης, Κωσταντίνου, Ντεποζιάδης, Τζήκας, Ματθαιόπουλος Μ., Μπρέντας, Μπίκιας, Ματθαιόπουλος Π., Μεντεσιδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γεωργιάδης, Χαρμάνας, Ταγκίρης, Τζίμο

 

Πηγή: epsm24.gr