Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκστρατεία καθαρισμού της Σίνδου


Σε εξέλιξη είναι από το πρωί εκστρατεία καθαριότητας της  Σίνδου.

Από τις 07.30 το πρωί με την εποπτεία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Κυριακίδη άρχισε ταυτόχρονα ο καθαρισμός  σε όλες τις γειτονιές της Σίνδου.

Περισσότεροiι από 50 υπάλληλοι αυτήν την ώρα  κόβουν χόρτα πλένουν δρόμους με μηχανήματα κλαδεύουν  δέντρα με γερανούς  καθαρίζουν και απολυμαίνουν κάδους  απορριμμάτων σε όλη τη δημοτική κοινότητα Σίνδου.

Για τις ανάγκες της εκστρατείας καθαρισμού επιστρατεύτηκαν 52 υπάλληλοι της Καθαριότητας και τέσσερις επόπτες ενώ χρησιμοποιούνται  25 ειδικά μηχανήματα και ένα πλυντήριο κάδων απορριμμάτων.

Παράλληλα αποφρακτικά και υδροφόρες υπό τις οδηγίες του προέδρου της ΔΕΥΑΔΔ Σπύρου Σταματάκη ελέγχουν και καθαρίζουν όλα τα φρεάτια της Σίνδου. Οι υδροφόρες χρησιμοποιούνται για το πλύσιμο μεγάλων δρόμων.

Στο μεταξύ στις εργασίες  συμμετέχει και μια ομάδα νέων από το ΚΕΘΕΑ –ΙΘΑΚΗ που έχει αναλάβει το βάψιμο των πεζοδρομίων στην είσοδο της κοινότητας.

Ο σχεδιασμός έγινε με εντολή του δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη   τη συνεργασία των Αντιδημάρχων Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών κκ Γιώργου Κυριακίδη και Γιώργου Γλώσση, του προέδρου της ΔΕΥΑΔΔ Σπύρου Σταματάκη και του άμισθο συμβούλου του δημάρχου Δέλτα, αρμόδιου για θέματα της κοινότητας Σίνδου, Νίκου Γλερίδη.

Η εκστρατεία καθαρισμού της Σίνδου θα ολοκληρωθεί μετά το μεσημέρι