Σε επαγρύπνηση ο Δήμος Δέλτα για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας για τον κορωνοϊό


Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης έδωσε οδηγίες στους Αντιδημάρχους και στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ Δημήτρη Τερζίδη  να συνεχιστεί  η  επαγρύπνηση για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και τον απόλυτο περιορισμό των μετακινήσεων όλων των δημοτών ακολουθώντας πίστα την απαγόρευση κυκλοφορίας που αποφάσισε η κυβέρνηση και τέθηκε σε ισχύ από τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου και θα συνεχίσει να  υφίσταται μέχρι τις 6 Απριλίου.

Παράλληλα ζήτησε από τον επικεφαλής του Αστυνομικού Τμήματος Σίνδου να ενημερώσει τους Ρομά σε όλο το δήμο Δέλτα για τα νέα περιοριστικά μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας που άρχισαν να εφαρμόζονται.

«Είμαστε σε εγρήγορση και εφαρμόζουμε πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Με δεδομένο ότι δεν έχουμε δημοτική αστυνομία στο δήμο Δέλτα επικοινωνούμε διαρκώς και συνεργαζόμαστε άψογα με τη τοπική αστυνομία προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση» επισήμανε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.

Παράλληλα ο κ Ιωαννίδης έστειλε την Παρασκευή  επιστολή στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης  Κρίσεων κ Νίκο Χαρδαλιά με την οποία ζητά ειδική μέριμνα και επί πλέον μέτρα προστασίας για όσους  πρόσφυγες και μετανάστες φιλοξενούνται στην Ανοιχτή  δομή προσωρινής υποδοχής  στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου και σε διαμερίσματα στις κοινότητες Διαβατών, Νέας Μαγνησίας και Σίνδου.